Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο! Η ηλικία, οι τρυφερές φωτό με τη Μενεγάκη και η αδυναμία στη Μαρίνα
Showbiz

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο! Η ηλικία, οι τρυφερές φωτό με τη Μενεγάκη και η αδυναμία στη Μαρίνα

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (30-11) ο Άγγελος Λάτσιος.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κλείνει τα 21 του χρόνια και στο σπίτι έχουν χαρά μεγάλη.

latsios-genethlia-(4).jpg

Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι από τους πολυσυζητημένους νεαρούς καθώς τόσο η Ελένη μιλώντας για εκείνον κάποιες φορές μας έχει «αφήσει» να τον γνωρίσουμε καλύτερα ενώ και ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Μέσα από αυτές λοιπόν έχουμε καταλάβει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η αδυναμία στην μικρή Μαρίνα

latsios-genethlia-(17).jpg

O Άγγελος με τη Μαρίνα

Άγγελος και Μαρίνα έχουν «χτίσει» μια υπέροχη και πολύ τρυφερή σχέση και αρκεί κανείς ορισμένες από τις κοινές τους φωτογραφίες για να διαπιστώσει πως τα δυο αδέρφια μεγαλώνουν πολύ όμορφα μαζί με τον Άγγελο να είναι υποστηρικτικός και προστατευτικός απέναντί της, όπως άλλωστε κάνουν τα μεγαλύτερα αδέρφια.

Πρόσφατα, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου της, η Ελένη είχε πει στον «αέρα» της εκπομπής της. ««Χρόνια πολλά βρε παιδιά και να βρίσκουμε λόγους να χαιρόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε και να βρίσκουμε λόγους να ερχόμαστε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε και μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία τόσο συχνά να τους βλέπουμε… λέω εγώ τώρα, που εγώ σκέφτομαι τα δικά μου».

Μαμά και γιος έχουν μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση. Συχνά οι δυο τους μέσα από τα social media ανταλλάσσουν όμορφα λόγια ενώ δεν είναι λίγες και οι κοινές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Άγγελος με τη μητέρα του.

Οι τρυφερές φωτό με τη Μενεγάκη

latsios-genethlia-(12).jpg

Άγγελος Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το πέρασμα της τελευταίας διετίας ο Άγγελος έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά. Έχει ξανακόψει κοντά τα μαλλιά του, αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική ενώ ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved