«Υποκλίνομαι»: Η νέα φωτό του Παπαγεωργίου με τη Μιχαλάκη μέσα από την αίθουσα τοκετού και το μήνυμα
Showbiz

«Υποκλίνομαι»: Η νέα φωτό του Παπαγεωργίου με τη Μιχαλάκη μέσα από την αίθουσα τοκετού και το μήνυμα

Μία νέα ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη Δανάη Μιχαλάκη μέσα στην αίθουσα τοκετού.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση και συγκινεί με τα όσα έγραψε στη λεζάντα του.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική.

danae_michalaki_1692020698_3169221777463823321_708623031.jpg

Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου.

Ευχαριστώ τον γιατρό μας @sotiristrompoukis τη μαία μας @stamvara καθώς και το προσωπικό του Ιασώ για τη φροντίδα και την στήριξη που παρείχαν στη γυναίκα μου. Στις γυναίκες μου», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τη νέα αυτή φωτό στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved