Το απίστευτο περιστατικό με τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χτυπούσε ο συναγερμός και έτρεχε ημίγυμνος»
Showbiz

Το απίστευτο περιστατικό με τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χτυπούσε ο συναγερμός και έτρεχε ημίγυμνος»

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, η Μάριαμ Νίκου, εκδότρια του περιοδικού Κοίτα Magazine, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του περιοδικού και τα εξώφυλλά του.

Η ίδια εξήγησε ότι το περιοδικό ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, ένα όνειρο που είχε με πολλές ιδέες που ήθελε να πραγματοποιήσει. Αναφέρθηκε στην πρώτη φωτογράφηση με τον Γιώργο Καραμίχο και πώς όλα πήγαν στραβά από την αρχή.

Η απουσία του κουρέα που θα τον κουρεύει την έκανε να αγχωθεί, αλλά με την υποστήριξη του ίδιου του Καραμίχου, κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη φωτογράφηση με έναν αυθεντικό και αντισυμβατικό τρόπο.

Αναφερόμενη στη φωτογράφηση του Παντελή Καναράκη, μία φωτογράφηση που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, η Μάριαμ Νίκου αποκάλυψε πως ο Κώστας Τσουρός είχε βάλει το… χεράκι του με το σχόλιο που είχε κάνει.

mariam.jpg

«Με ταρακούνησε πολύ, γιατί δεν περίμενα ότι το περιοδικό θα γίνει τόσο γνωστό. Πήρα μεγάλη αγανάκτηση από τον κόσμο, αλλά και ενθάρρυνση. Δεν έγινε ο Χριστός (σ.σ.: ο Παντελής Καναράκης), δεν το αναφέρουμε πουθενά, αλλά η μορφή του έμοιαζε με τον Εσταυρωμένο. Θέλαμε να δώσουμε την εικόνα ότι ο καθένας σηκώνει τον δικό του σταυρό. Παρερμηνεύτηκε, δεν έπιασαν τη σκέψη μας, αλλά για μένα είναι ένα από τα καλύτερα εξώφυλλα που έχω κάνει», είπε.

Τέλος, ανέφερε και άλλα εξώφυλλα που ξεχώρισαν, όπως εκείνο με τον Γιάννη Τσορτέκη για την παιδική κακοποίηση. Αποκάλυψε διάφορες δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη φωτογράφηση, παρέχοντας ενδιαφέροντα παρασκήνια της δημιουργίας του περιοδικού.

Δείτε στο βίντεο τα αστεία περιστατικά που ανέφερε, μεταξύ αυτών και ένα με τον Γιάννη Σπαλιάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved