Η Τζένη Μπότση στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε την καθιερωμένη ετήσια φώτο
Showbiz

Η Τζένη Μπότση στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε την καθιερωμένη ετήσια φώτο

Η Τζένη Μπότση στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της με την κόρη της, Αλίκη.

Φυσικά από αυτές τις μοναδικές οικογενειακές στιγμές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο καλύτερός της φίλος, ο Παύλος Σταματόπουλος που κάθε χρόνο όταν στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τον φίλο της και με φόντο φυσικά το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

57946791-tzeni-botsi-kori.jpg

Συγκεκριμένα έγραψε η Τζένη Μπότση: «Η αγάπη δε θέλει φίλτρο, ούτε μακιγιάζ. Και βρεθήκαμε και φέτος για την ετήσια φωτογραφία με την ελπίδα το έτος που έρχεται με ταχύτητα , να φέρει ηρεμία αλλά χωρίς φίλτρα και φτιασιδώματα 😜. Και η συνταγή για αυτό είναι μια: Η ΑΓΑΠΗ Ας μοιράζουμε το χρόνο μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε, και ας μην ξοδευόσαστε σε ανούσιες συναναστροφές Αρκετά φιλοσόφησα αλλά…. @pavlosstamatopoulos σ´αγαπω! Είσαι σπουδαίος φίλος! Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά! #christmas #christmasdecor #friendship».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε φέτος η ηθοποιός, αλλά και τις φωτογραφίες που πόσταρε τα προηγούμενο χρόνια με τον φίλο της και φόντο πάντα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved