Όλγα Κιουρτσάκη: Η κόρη της έγινε 4 μηνών - Η φώτο της μικρής Μιχαέλας και το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Η κόρη της έγινε 4 μηνών - Η φώτο της μικρής Μιχαέλας και το συγκινητικό μήνυμα

Η Όλγα Κιουρτσάκη, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram της με την κόρη της που έγινε τεσσάρων μηνών και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η Όλγα Κιουρτσάκη σχολίασε: «Κλείνεις 4 μήνες ζωής!!! Αν θα έπρεπε να σε περιγράψω με λίγες λέξεις παιδί μου, θα έλεγα ότι είσαι ένας άγγελος, καλόβολο μωράκι, ήρεμο και χαμογελαστό, ευτυχισμένο και έτσι θα είσαι στην ζωή σου με εμάς γονείς που ξέρει όλος ο κόσμος πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε! Ο μπαμπάς @fotios_losis θα σου μάθει να είσαι έξυπνη να μην σε πιάνει κανείς στον ύπνο και να γίνεις δυναμική κι εγώ θα σου διδάξω την καλοσύνη, την τιμιότητα, την καθαρή ματιά. Θα σου μάθω τι σημαίνει να αγαπάς τους ανθρώπους, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου. Με ένα βλέμμα παιδικό, αθώο, αγνό και ένα χαμόγελο που συναντάς πλέον σε λίγους ενήλικες ανθρώπους, μόνο σε όσους δεν έχουν πονηριά μέσα τους!

olga.d.k__1700423642_3239710782085981448_6071753717.jpg

Κι εγώ θα σταθώ δίπλα σου και θα σου χαρίσω μια ονειρική ζωή μου Μιχαέλα μου, είσαι το μόνο πράγμα που με κρατάει ζωντανή μετά τον μπαμπά σου! Αν δεν είχα εσάς θα έφευγα από αυτή την ζωή!

Τώρα πιά είμαι 37 χρονών... αλλά πολύ κουρασμένη ψυχολογικά αλλά υπόσχομαι να μην σε πληγώσω, αποπάρω, διώξω, κάνω να κλάψεις, βρίσω σε άλλους, διαλύσω την οικογένεια μας, σε κάνω να πληρώσεις δικά μου λάθη και επιλογές ΠΟΤΕ!

Κι εγώ…δεν θα ξαναγίνω ποτέ η ίδια.. όπως ήμουν πριν από εσένα μικρό νεραϊδάκι που ήρθες στην ζωή μου και με έκανες να την αντιμετωπίζω πλέον πιο σκληρά και να μην ανέχομαι πλέον καταστάσεις και συμπεριφορές!!! Σε υπερ-αγαπώ!!!!!»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω με την τεσσάρων μηνών κόρη της που θα πάρει το όνομα Μιχαέλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved