Νικολέτα Βλαβιανού: «Γεμίσαμε με δραματικές σειρές και το κοινό μπούχτισε»
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: «Γεμίσαμε με δραματικές σειρές και το κοινό μπούχτισε»

Αυτή την περίοδο η Νικολέτα Βλαβιανού ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης «Βίρα τις Άγκυρες» στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα θα την απολαύσουμε και στην ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την άνθιση της μυθοπλασίας αλλά και πώς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

vlavianou-800x624.jpg

θα σας δούμε και στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι»…

Τι όμορφη δουλειά και αυτή! Πρόκειται για μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε σενάριο των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνής και Χάρη Χιώτη. Αξίζει να την δείτε, θεωρώ πως θα αρέσει πολύ στον κόσμο.

Πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει μεγάλη άνθιση στη μυθοπλασία;

Έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του. Όλη αυτή η άνθιση της μυθοπλασίας οφείλεται στην χρηματοδότηση του ΕΚΟΜΕ. Γίνονται όμως τόσες πολλές σειρές που δεν προλαβαίνει το κοινό να ταυτιστεί με καμία από αυτές. Αν εξαιρέσεις τον «Σασμό» που διατηρεί τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όλες οι άλλες οι σειρές πάνε μέτρια. Θετικό είναι το ότι πολλοί ηθοποιοί αλλά και τεχνικοί έχουν δουλειά, από την άλλη δεν γίνονται επιτυχίες. Εμείς κάναμε παλιά μια σειρά και αποκτούσαμε φήμη. Τώρα οι νέοι ηθοποιοί κάνουν σειρές, αλλά δεν έχουν την αναγνωρισιμότητα που είχαμε εμείς παλιά. Επίσης υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην κωμωδία. Γεμίσαμε με δραματικές σειρές και το κοινό μπούχτισε. Στην Θεσσαλονίκη μου λέει ο κόσμος ότι δεν αντέχει άλλο να βλέπει δράματα.

Μετά τον «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και τη σειρά «Άγρια γη» που πρωταγωνιστούσατε, σας έγινε κάποια τηλεοπτική πρόταση για φέτος;

Ήταν κάτι να γίνει τηλεοπτικά αλλά δεν προχώρησε. Συμβαίνουν κι αυτά. Οπότε φέτος θα με βλέπετε στο θέατρο.

Πώς καταφέρατε και κρατήσατε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Δεν είχα ποτέ λόγο να προβάλω την προσωπική μου ζωή. Επικοινωνούσα πάντα με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου και είναι ωραίο αυτό.

vlavianou-melisses-2.jpg

Ωστόσο παντρευτήκατε μια φορά και ο γάμος σας κράτησε μόνο δύο χρόνια. Τι είχε συμβεί και χωρίσατε;

Ήμουν ερωτευμένη όταν παντρεύτηκα τον Σκανδιναβό σύζυγό μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρή τότε, μόλις ξεκινούσα την καριέρα μου. Εκείνος ήθελε να τα παρατήσω όλα και να πάω να μείνω μαζί του στη Σκανδιναβία. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω εγώ αυτό. Να εξαρτώμαι από έναν άντρα. Και επίσης ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη μου, με το θέατρο. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη και να έχω τη δική μου προσωπική ζωή.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved