Τσάβαλου: «Από όλο αυτό που έγινε με το metoo παρατήρησα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι»
Showbiz

Τσάβαλου: «Από όλο αυτό που έγινε με το metoo παρατήρησα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι»

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που μίλησε ανοιχτά για μια κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν δημοσιοποίησε το όνομα, αν σκέφτηκε να κινηθεί νομικά και πώς είναι η επόμενη μέρα μετά το metoo.

Δεν μπορούσα να πω το όνομα, λόγω του ότι μπορεί να μου έκανε μήνυση ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Οι δημοσιογράφοι το ξέρουν όλοι… Σε μένα δεν ήταν σεξουαλική η κακοποίηση από τον συγκεκριμένο, αλλά ήταν λεκτική βία και γενικότερα πολύ άσχημη συμπεριφορά.

1675200191817-239577517-tsavalou.jpg

Δεν σκέφτηκες τότε να κινηθείς νομικά;

Όχι βέβαια. Ήθελα να τελειώσω τη δουλειά, γιατί σκεφτόμουν και τους συναδέλφους μου. Δεν μπορούσα να σηκωθώ να φύγω από τη δουλειά και να τους κρεμάσω. Στον ίδιο όμως, του τα έχω πει. Ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Από όλο αυτό που έγινε με το metoo παρατήρησα ότι αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρθηκαν είναι αμετανόητοι. Δεν ζήτησε κανείς τους συγγνώμη.

Χρειάστηκες τότε τη βοήθεια ψυχολόγου;

Έκανα ψυχοθεραπεία και πριν μου συμβεί αυτό και με βοήθησε πάρα πολύ.

1675180568721-194595905-tsavalou-4.jpg

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που πήρες μέσα από την ψυχοθεραπεία;

Να ακούω τον εαυτό μου και να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και όχι αυτό που μπορεί να επιτάσσει η κοινωνία ή τα θέλω των άλλων.

Η επόμενη μέρα μετά το #metoo θα είναι καλύτερη;

Δεν ξέρω, γιατί στην Ελλάδα ξεχνάμε εύκολα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved