Άννα Φλωρινιώτη: Τα νεότερα για τον αδερφό της, Νίκο: «Δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει στο νοσοκομείο»

Νίκος και Άννα Φλωρινιώτη

Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: Τα νεότερα για τον αδερφό της, Νίκο: «Δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει στο νοσοκομείο»

Ο γιος του αξέχαστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο και δημοσίευσε μία φωτογραφία, μέσα από το νοσοκομείο.

Μάλιστα έγραψε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!».

Σήμερα 30/11, η αδερφή του Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τον αδερφό της.

flwriniwth.png

Η Άννα Φλωρινιώτη στο Πρωινό ΣουΣου.

«Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας. Επειδή έχουμε και λίγα - πολλά χρόνια διαφορά, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες, ήμουν όλοι μέρα μαζί του με το καρότσι. Είμαι πάντα δίπλα του. Και τώρα ήμουν στον αδερφό μου. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες, ζαλιζόταν και έκανε εμετούς στο σπίτι. Φοβηθήκαμε να μείνει σπίτι και τον πήγαμε προληπτικά για να γίνει καλά, γιατί αγχωθήκαμε», είπε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη και συνέχισε:

«Με ρωτάνε κάθε μέρα και μου λένε πώς είναι το παιδί, όλοι με παίρνουν τηλέφωνο… μετά από αυτά που έχω περάσει φέτος, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μείνει στο νοσοκομείο...».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό ΣουΣου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved