Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα φωτό της χωρίς μακιγιάζ είναι κάτι παραπάνω από… αποκαλυπτική!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα φωτό της χωρίς μακιγιάζ είναι κάτι παραπάνω από… αποκαλυπτική!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ αλλά αυτή ξεπερνά κάθε προηγούμενη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα σχεδόν καθημερινά μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα με τους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Αυτή τη φορά μετά από μια άκρως απαιτητική και κουραστική μέρα στο κανάλι, πόζαρε στο κρεβάτι της δίχως ίχνος μακιγιάζ, ψάχνοντας, όπως γράφει, την «ηρεμία μέσα στα μαξιλάρια της».

kainourgiou-(2).jpg

Δεν ξέρουμε αν τη βρήκε, ξέρουμε ωστόσο πως η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ είναι μια κούκλα με το πρόσωπο της να είναι αλαβάστρινο!

Δες τη φωτό στη gallery

Μερικά μυστικά της Κατερίνας για την περιποίηση προσώπου

1) «Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

2) «Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

3) «Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω».

4) Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved