Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της

Μπορεί για την προσωπική της ζωή να γνωρίζουμε ελάχιστα, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά συχνά θα μοιραστεί στιγμιότυπα με ανθρώπους που αγαπά πολύ.

Ανάμεσά τους φυσικά ο αδερφός της, Θανάσης. Οι δυο τους διατηρούν μια θαυμάσια σχέση ενώ αν τους παρατηρήσεις καλά, έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια του Mega σε κάθε κοινή τους έξοδο, φωτογραφίζεται στο πλευρό του και μοιράζεται με τους followers της τη στιγμή.

roulakoromila_1674036873_3018362519802987470_490584192.jpg

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της με την ίδια να ποζάρει μαζί του, με τρυφερότητα η Ρούλα Κορομηλά, έγραψε για εκείνον: «Καμαρίνι ,πλατώ ,εγγραφές κλπ ο αδελφός μου @thanasiskoromilas διακριτικός και ευγενής με ολους είναι ο « φύλακας Άγγελος μου»

Δες κοινές τους φωτογραφίες

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά είχε πει για τον Θανάση Κορομηλά: «Έχω πάντα δίπλα μου τον αδερφό μου τον Θανάση αλλά έχω και μια αδερφή, είναι μακριά από τα φώτα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Τη λένε Λένα. Δε μοιάζουμε καθόλου».

Ο αδελφός της βρισκόταν πάντα στο πλευρό της και τη στήριζε σε κάθε της απόφαση. Πιο διακριτική στάση απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια η δίδυμη αδερφή της, Λένα Κορομηλά η οποία δεν έχει επιτρέψει να βγει προς τα έξω κάποια λεπτομέρεια για την προσωπική της ζωή, ούτε καν κάποιο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ με την αδελφή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved