Μπόμπα – Τανιμανίδης: Πώς θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα; Η αποκάλυψή της
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Πώς θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα; Η αποκάλυψή της

Προ των πυλών οι εορτές των Χριστούγεννων και η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την αποκάλυψή της.

Πιο συγκεκριμένα συνομιλώντας με τους followers της στο Instagram η όμορφη επιχειρηματίας και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε σε σχετική ερώτηση για το πώς και πού θα περάσουν τα φετινά τους Χριστούγεννα.

xristina-mpompa-2.jpg

«Επειδή δεν έχουμε έτοιμο σπίτι, θα ταξιδέψουμε οικογενειακώς», απάντησε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν οι δίδυμες έχουν ταξιδέψει μαζί τους στο εξωτερικό, η Χριστίνα είπε: «Δεν έχουμε πάει ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό με τις μικρές. Το πρώτο μας θα το κάνουμε τώρα για τις γιορτές».

Δες τα stories της

«Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά»

083c75de-mpompa-oikogeneia.jpg

«Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταμπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ' όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες στο χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι», έχει πει μιλώντας για τη μητρότητα και τις κόρες της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved