Beyonce: Η μητέρα της κατακεραυνώνει τους επικριτές της που κάνουν λόγο για… «λεύκανση»
Showbiz

Beyonce: Η μητέρα της κατακεραυνώνει τους επικριτές της που κάνουν λόγο για… «λεύκανση»

H πρόσφατη εμφάνιση της Beyonce έβαλε «φωτιά» στα social.

Πιο συγκεκριμένα μετά την παρουσία της στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Renaissance: A film by Beyoncé» στο Μπέβερλι Χιλς, έφερε δεκάρες επικριτικά σχόλια ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια, να έχει κάνει θεραπεία λεύκανσης στο δέρμα της. «Ποια είναι αυτή η λευκή γυναίκα;» και «Ώστε δεν είναι πια μαύρη…», ήταν κάποια από αυτά με τη μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας να παίρνει θέση.

donatella_versace_1700994898_3244502823621524309_2261853621.jpg

«Έπεσα πάνω σε αυτό σήμερα και αποφάσισα να το δημοσιεύσω αφού είδα όλες τις ηλίθιες, αδαείς και ρατσιστικές δηλώσεις σχετικά με το ότι φωτίζει το δέρμα της και φοράει πλατινέ μαλλιά θέλοντας να είναι λευκή», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας. «Κάνει μια ταινία, που λέγεται Αναγέννηση, όπου όλο το θέμα είναι ασημένιο με ασημένια μαλλιά, ασημένιο χαλί και προτεινόμενη ασημένια ενδυμασία και εσείς οι βλάκες αποφασίζετε ότι προσπαθεί να γίνει λευκή γυναίκα και λευκαίνει το δέρμα της; Πόσο λυπηρό είναι που κάποιοι από τους δικούς της ανθρώπους συνεχίζουν μια ηλίθια ιστορία με μίσος και ζήλια».

«Εδώ εσείς οι θλιβεροί μισητές βγαίνετε από το δάσος», συνέχισε. «Η ζήλια και ο ρατσισμός, ο σεξισμός, τα διπλά πρότυπα, διαιωνίζετε αυτά τα πράγματα αντί να γιορτάζετε για την επιτυχία της «αδελφής» σας ή απλά να την αγνοείτε αν δεν σας αρέσει. Έχω βαρεθεί εσάς τους αποτυχημένους», έγραψε ανάμεσα σε άλλα

https://www.instagram.com/reel/C0MvC0OPx-h/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved