Τούνη: Ο γιος της, Πάρης ξετρελάθηκε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
Showbiz

Τούνη: Ο γιος της, Πάρης ξετρελάθηκε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

H Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν λίγες μέρες μας έδειξαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους στην Αθήνα και χθες η γνωστή influencer μας έδωσε μία γεύση από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στην... Θεσσαλονίκη με το οποίο και ο γιος της, Πάρης ξετρελάθηκε. 

Η Ιωάννα Τούνη δεν στόλισε δέντρο μόνο στο σπίτι της στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη με τη βοήθεια ενός φίλου της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα.

paris-touni-(2).jpg

Το δέντρο της είναι ψηλό, εντυπωσιακό και κυριαρχεί το λευκό, το ασημί αλλά και το χρυσό χρώμα. Ο γιος της , Πάρης Αλεξάνδρου, μόλις είδε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο ξετρελάθηκε και ήθελε να παίξει με τα στολίδια και έτσι η μαμά προνόησε και… για αυτό βάζοντας plexiglass για την προστασία του γιου της και για να μη δει το δέντρο κατά γης.

Πάρτε και εσείς μια γεύση από το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Ιωάννα αποκάλυψε πως είναι στη φάση του αποθηλασμού. «Είμαι αρκετά down, κουρασμένη και υποτονική τελευταία γιατί παίρνω χάπια αποθηλασμού που είναι πολύ βαριά. Παίρνω χάπια για να κόψω τον θηλασμό, το μωρό έχει θηλάσει σχεδόν δέκα μήνες. Οπότε είμαι και ζαβλακωμένη και καταθλιπτική. Ο Δημήτρης με πηγαίνει μία βόλτα στο βουνό. Του έχω φέρει και αυτουνού κατάθλιψη του καημένου» είχε αποκαλύψει η Ιωάννα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved