Κάβουρα-Τζαβέλλας: Γάμος το 2024; Οι αποφάσεις του ζευγαριού μετά τη συγκατοίκηση!
Showbiz

Κάβουρα-Τζαβέλλας: Γάμος το 2024; Οι αποφάσεις του ζευγαριού μετά τη συγκατοίκηση!

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση του Γιώργου Τζαβέλλα και της Βίκυς Κάβουρα αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού οι δυο τους ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Άλλωστε, το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη ενώ προσφάτως έφυγε και για ένα ταξίδι ζωής στις εξωτικές Μαλδίβες.

Οι δυο τους μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους που επικαλείται η Real, σκέφτονται πολύ σοβαρά να οργανώσουν τον γάμο τους μέσα στο 2024.

Η γνωριμία των οικογενειών και η συμβίωση

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα, μία περιοχή που αγαπούν και οι δύο.

Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας αφού ήδη, από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους. Μάλιστα, οι φωτογραφικοί φακοί είχαν απαθανατίσει το ζευγάρι σε γήπεδο όπου συνοδεύονταν από τη μητέρα της ηθοποιού και την μητέρα του ποδοσφαιριστή. Κάτι που σημαίνει ότι οι γονείς τους έχουν γνωριστεί μεταξύ τους. Έτσι, απομένουν πολύ λίγα βήματα πριν την επισημοποίηση αυτής της σχέσης και την επισφράγισή της ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουν απολύτως τίποτα για τα επόμενα σχέδιά τους που κάποιοι θέλουν να έχουν για προορισμό μόνο τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ρωτώνται ευθέως για τον φημολογούμενο γάμο τους, εκείνοι αν και δεν λένε τίποτα, χαμογελούν συγκαταβατικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved