Στάνκογλου: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση από γυναίκα σκηνοθέτη & ο χωρισμός μετά από 20 χρόνια
Showbiz

Στάνκογλου: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση από γυναίκα σκηνοθέτη & ο χωρισμός μετά από 20 χρόνια

Εξομολογητικός και άκρως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. 

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα μετά από τις τόσες καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους του, ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα. Θα μίλαγα στον ίδιο που θα την έκανε κατ’ αρχήν, εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε. Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος. Και ο Αλ Πατσίνο να ήταν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι».

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνέχισε λέγοντας: «Μου έχει συμβεί και μένα και όχι από άνδρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτη και εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του κατά περιόδους στη ζωή του παραδέχτηκε ο ηθοποιός: «Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πάντα πήγαινα στην κόψη του ξυραφιού, στην άκρη του γκρεμού. Πάντα έφτανα εκεί πέρα και… πώς γινόταν, με κάποιον τρόπο, πάντα ερχόμουν στα ίσια μου. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσα, με τους γονείς μου και την ελευθερία που μου έδωσαν.

Στην κόψη του ξυραφιού έφτασα και με ουσίες παλαιότερα στην εφηβεία. Εννοώ πως έγινα εμμονικός με κάποια πράγματα που ήξερα ότι δεν μου κάνουν καλό αλλά συνέχιζα να τα κάνω. Παρόλα αυτά όμως κάπως, κάτι γινόταν, έκανα τη στροφή μου, πήγαινα εκεί που έπρεπε να πάω, ρωτούσα, έψαχνα και έβρισκα τη λύση».

«Παντρευτήκαμε για να κάνουμε πάρτι»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης για τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen με την οποία έζησαν μαζί -με μερικές παύσεις όπως τόνισε ο ηθοποιός- παραπάνω από 20 χρόνια. Όπως είπε, γνωρίστηκαν όταν εκείνος πέρασε οντισιόν από τη μετέπειτα σκηνοθέτη γυναίκα του με την οποία απέκτησαν τα δύο παιδιά τους, τη 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο. «Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» είπε ο Έλληνας ηθοποιός ο οποίος τόνισε ότι για χρόνια συνεργάζονταν και μερικές φορές υπήρχαν κόντρες μεταξύ τους όμως κατάφερναν να τις ξεπεράσουν. Μάλιστα είπε ότι ήταν οκτώ μηνών έγκυος η Αλίκη όταν παντρεύτηκαν και έκαναν τον γάμο για να παρτάρουν μαζί με φίλους τους.

Μίλησε και για τον χωρισμό τους που για εκείνον ήταν ένα μικρό πένθος και που όπως είπε, ήταν καλός για όλους. «Είμαστε με συνεπιμέλεια, μισές μέρες εγώ, μισές μέρες η Αλίκη... Έχουμε δύο παιδιά που έχουν καταλάβει» αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος επεσήμανε πως δεν είναι δύσκολο να κρατήσει κάποιος κρυφό τον χωρισμό του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved