Showbiz

Θάλεια Ματίκα για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη: «Αυτό μπορεί και να μην το έχω ξαναπεί ποτέ»

Gossip-tv Team

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣΟΥ ΚΟΥ και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά Όρκος ΙΙ αλλά και το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη η οποία οδήγησε σε έναν ευτυχισμένο γάμο και δύο παιδιά. 

Ερωτώμενη για το πώς ξεκίνησε ο έρωτας με τον γνωστό ηθοποιό, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Εντάξει, είναι πολύ αστείο αυτό που θα πω. Μπορεί και να μην το έχω ξαναπεί ποτέ. Έκανα ένα πάρτι για τα 30α μου γενέθλια, είχα καλέσει και τον Τάσο και μάλιστα δεν ήθελε να έρθει γιατί ήταν λίγο αγοραφοβικός. Τώρα δεν είναι πλέον, αλλά τότε τον πίεσα πολύ να έρθει.

Εγώ είχα διάφορες ιστορίες ανοιχτές, αφού ήμουν μόνη και στεφόμουν το μέλλον μου, αλλά είχα μια φίλη που τον γνωρίζει και μου λέει: Συγγνώμη, έχεις αυτό το αγόρι στα πόδια σου, συνεργάζεστε, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτόν αφού κάνετε παρέα και είστε όλη μέρα μαζί;».

1675217057795-743543499-6869a510-tasos-iordanidis-thaleia-matika.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Εκεί ήταν σαν να ξεκλειδώθηκε κάτι (σ.σ. για μένα). Απίστευτο; Συνεργαζόμασταν, κάναμε πολλή παρέα, περνούσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί αλλά εγώ ήμουν με κουτάκια και είχα πει όχι».

Η Θάλεια Ματίκα κατέληξε για το θέμα: «Δεν αδιαφορούσα αλλά του είχα πει πως «είμαι αλλού, δεν θέλω κάτι τώρα». Μου είπε λοιπόν αυτή η φίλη μου αυτή την κουβέντα και μου ξεκλείδωσε μια πόρτα εκείνη τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved