Οικονομάκου: Μαγεύει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της! Πανύψηλο & με αστέρι στην κορυφή που συγκινεί
Showbiz

Οικονομάκου: Μαγεύει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της! Πανύψηλο & με αστέρι στην κορυφή που συγκινεί

Χριστούγεννα σε λίγες ημέρες και η Αθηνά Οικονομάκου στόλισε το δέντρο της.

Και δεν είναι ένα απλό δέντρο αφού όπως θα δεις και στη φωτογραφία που μοιράστηκε είναι τόσο ψηλό που σχεδόν ακουμπάει στο ταβάνι του σαλονιού της.

athinao1konomakou_1701611237_3249673050457953164_8279064.jpg

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας είναι γεμάτο υπέροχα και πολύχρωμα στολίδια, λαμπιόνια που το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο λαμπερό και ένα στολίδι την κορυφή που συγκινεί. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έβαλε αν απλό αστέρι, αλλά ένα αστέρι σε λευκό χρώμα που πάνω γράφει τα ονόματα των παιδιών της, Μάξιμος και Σιέννα.

Δες το κι εσύ

«Στο πρώτο παιδί δυσκολεύτηκα πολύ γιατί δεν είχα εμπειρία, είχα φόβο και ενοχές. Στο δεύτερο τα είχα καταπολεμήσει όλα και ήταν πιο εύκολα. Η Σιέννα με έχει δει και στα περιοδικά και στην τηλεόραση, νομίζει ότι είμαι παντού εγώ, η μαμά είναι παντού», είπε πρόσφατα.

Για τη μητρότητα, η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε: «Ο αδελφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, πάντα ήθελα ένα μικρότερο αδελφάκι αλλά μετά δεν το σκεφτόμουν». Και συνέχισε για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Με τον Φίλιππο ήμασταν τυχεροί, γιατί τα παιδιά ήρθαν πάρα πολύ ομαλά στη ζωή μας. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνω τρίτο παιδί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved