Γιάννης Στάνκογλου: Η δημόσια απάντησή του στις φήμες περί νέου έρωτα και η φωτογραφία
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: Η δημόσια απάντησή του στις φήμες περί νέου έρωτα και η φωτογραφία

Θέμα συζήτησης έγινε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (4-12) η νέα φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου μετά το χωρισμό του.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή Happy Day έγιναν αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του ηθοποιού.

0e3ed8e4-stankoglou.webp

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στο χώρο μας», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε η παρουσιάστρια.

Την απάντηση ωστόσο δεν άργησε να δώσει ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας ανέβασε μια φωτογραφία από το σπίτι του την ώρα που τα δυο του παιδιά στόλιζαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς….#cristmas #family #love #happy», έγραψε.

Δες το ποστ του

https://www.instagram.com/p/C0cWWU-toRf/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved