Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Κρατηθείτε! Δείτε πόσα χρήματα έδωσε για τον γάμο της που είναι σε λίγες μέρες!
Showbiz

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Κρατηθείτε! Δείτε πόσα χρήματα έδωσε για τον γάμο της που είναι σε λίγες μέρες!

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και τον γάμο τους και μάθαμε πόσο της κόστισε! 

Ο εκλεκτός της καρδιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ο Νεκτάριος Λεμονίδης, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος να σας θυμίσουμε μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη σχέση του με την Ελίζαμπεθ.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς... Ήθελα να «κλέψω» λίγο από την δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα τα πω. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχεία μαζί, λίγο και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

sintrofos-eletsi.jpg

Η Ελίζαμπεθ σε νέες δηλώσεις της στην κάμερα του Mega, ανέφερε:«Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο άνδρας μου θα μου πάρει τη θέση και ότι είναι influencer. Όποία του στείλει μήνυμα απαντάω εγώ και λέω ότι είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Λεμονίδου. Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι κόστισε λιγότερο ο γάμος, θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Ο Νεκτάριος δεν μου έχει πει ποτέ όχι, με έχει βασίλισσα».

elizabethelechi__1699741503_3233988588164560152_43046942.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved