Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυστηρός γιατί παραείμαι χαζομπαμπάς. Λιώνω!»
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυστηρός γιατί παραείμαι χαζομπαμπάς. Λιώνω!»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι από τους ηθοποιούς που αγαπούν τις ανατροπές και το καλλιτεχνικό του ζητούμενο είναι πάντα η εξέλιξη.

Η σειρά της ΕΡΤ «Όρκος» ήρθε στη ζωή του τη στιγμή ακριβώς που έψαχνε να υποδυθεί έναν διαφορετικό ήρωα.

«Είναι ένας θετικός άνθρωπος σε αντίθεση με αυτούς που έχω κάνει σε άλλες δουλειές», λέει ο ηθοποιός. Η σειρά έχει ως κεντρικό άξονα το εμπόριο οργάνων. Όμως το σενάριο της Τίνας Καβίτση δεν μένει μόνο εκεί και αυτό έδωσε στον Ιωάννη την ευκαιρία να εντοπίσει για μια ακόμη φορά το φως: «Μου αρέσουν οι κακοί ρόλοι. Από την άλλη, δεν μπορώ να αναιρέσω το φωτεινό κομμάτι της υποκριτικής. Αν σκεφτώ τις στιγμές που έχουν χαραχθεί μέσα μου, αυτές προέρχονται από θετικούς ήρωες».

papazisis.jpg

O Ιωάννης Παπαζήσης

Ανεξάρτητος και ελεύθερος να επιλέγει δουλειές που αγαπά, φαίνεται πως ο μοναδικός του αντίπαλος είναι ο εαυτός του. «Θεωρώ πως είμαι ένας καλλιτέχνης που είμαι μόνος μου, δεν έχω να ταυτιστώ με κάποιον σκηνοθέτη ή με κάποια ομάδα», εξηγεί. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή του χωρίς να το καταλάβει και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Όταν βάλει έναν στόχο τον κατακτά και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον χαρακτήρα του.

«Ένιωθα από πολύ μικρός πως μπορώ να καταφέρω πράγματα. Δεν έχανα εύκολα στη ζωή μου. Με έναν μαγικό τρόπο όλα γίνονταν. Οι νίκες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις ήττες», παραδέχεται ο Ιωάννης Παπαζήσης. Εκτός από την υποκριτική, αγαπά να εξερευνά τον κόσμο, ενώ ένα προσφιλές χόμπι του είναι η αστρονομία. Λατρεύει τους ευφυείς ανθρώπους και δεν το κρύβει.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να φιλήσει τα πόδια κάποιου που θαυμάζει και το αντίθετο - γίνομαι απορριπτικός για κάποιον που δεν θαυμάζω καθόλου». Ο δημοφιλής ηθοποιός θεωρεί ότι δεν έχει κάνει πολλά για την ανθρωπότητα και δεν λέει ποτέ μπράβο στον εαυτό του, σε αντίθεση με την ατελείωτη επιβεβαίωση που προσφέρει στον γιο του, Ιάσονα.

«Κάθε μέρα λέω μπράβο στον γιο μου. Δυστυχώς είμαι ένας εύκολος μπαμπάς. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυστηρός γιατί παραείμαι χαζομπαμπάς. Λιώνω! Είναι μάλλον απωθημένο, επειδή εγώ μεγάλωσα με πολλή αγάπη, αλλά υπήρχε πειθαρχία».

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved