Ιωάννης Παπαζήσης: Πώς άλλαξε τη ζωή του ο γιος του, Ιάσονας & η σχέση του με την Αναστασία Παντούση
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Πώς άλλαξε τη ζωή του ο γιος του, Ιάσονας & η σχέση του με την Αναστασία Παντούση

Ο γιος του Ιωάννη Παπαζήση, έχει καταφέρει να αλλάξει τον κόσμο του όπως παραδέχεται σε συνέντευξή του.

«Πέρυσι ο Ιάσονας είχε βρεθεί σε μια από τις πρόβες για το "Βόιτσεκ". Επικρατούσε μεγάλη ένταση. Ο σκηνοθέτης σταμάτησε την πρόβα και πηγαίνει προς τον Ιάσονα και τον ρωτά: "Τι στο καλό συμβαίνει, πες μας".

Και ο Ιάσονας απάντησε: "Δεν έχετε στην παράσταση τον Ντόναλντ"». Και μέσα από αυτά τα απάτητα μονοπάτια αθωότητας ο Ιωάννης θέτει διάφορα ερωτήματα για τον άνθρωπο.

papazisis.jpg

O Ιωάννης Παπαζήσης

Τα social media τον έπιασαν απροετοίμαστο, αλλά, όπως λέει, είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτά. «Η εξέλιξή τους στην πορεία θα μας απογοητεύσει», προβλέπει ο Iωάννης Παπαζήσης ο οποίος είναι λάτρης της ισορροπίας. «Δεν είμαι ρήτορας και κριτής. Είμαι ένας άνθρωπος που το εντοπίζει αυτό, με το ενδεχόμενο να είμαι ένας βλάκας, να λέω τις μεγαλύτερες βλακείες και τα social media να είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί και ο άνθρωπος να λάμψει μέσα από αυτό. Δεν είμαι απόλυτος στις απόψεις μου».

Ενα από τα μεγάλα καλλιτεχνικά όνειρά του είναι να μεταφερθεί τηλεοπτικά η ζωή του Νίκου Καββαδία και να τον υποδυθεί, ενώ στο θέατρο θέλει να δουλέψει με πολλούς ακόμη σκηνοθέτες και συναδέλφους.

papazisi.jpg

Όσο για την προσωπική του ζωή, ξέρει καλά αυτό που τον γεμίζει: «Δεν βγαίνω καθόλου. Όσο χρόνο έχω τον αφιερώνω στον γιο μου και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Θεωρώ πως είμαι ένας ψαγμένος ταξιδιώτης», καταλήγει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός κρατά πολύ χαμηλό προφίλ χωρίς να παραβλέπει να περνά ποιοτικό χρόνο με την αγαπημένη του Αναστασία Παντούση, την οποία στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved