Χριστούγεννα 2023: Ο φετινός στολισμός των επωνύμων έχει ένα κοινό και είναι μοναδικά γλυκό!
Showbiz

Χριστούγεννα 2023: Ο φετινός στολισμός των επωνύμων έχει ένα κοινό και είναι μοναδικά γλυκό!

Χριστούγεννα 2023: Αρχές Δεκεμβρίου και τα περισσότερα σπίτια είναι στολισμένα με τους επώνυμους να μοιράζονται εικόνες μέσα από τα social media τους.

Και σε αυτές τις εικόνες υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό και όχι, φυσικά και δεν εννοούμε το στολισμένο δέντρο. Ποιο είναι αυτό;

Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz στόλισαν το σπιτικό τους με τους καλύτερους βοηθούς που δεν είναι άλλοι από τα ίδια τους τα παιδιά. Υπάρχει εξάλλου ομορφότερη εικόνα από τα μικρά παιδιά να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Φαίη Σκορδά

stolismos-dentro-(6).webp


Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με βοηθούς τους δυο γιους της στόλισε όχι ένα αλλά δυο Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της.

Σία Κοσιώνη

stolismos-dentro-(4).webp


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στόλισαν παρέα με τα παιδιά και η χαρά ήταν μεγάλη

Ιωάννα Τούνη

stolismos-dentro-(2).webp


Πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους και φυσικά ο στολισμός ενθουσίασε τον μικρό Πάρη, ο οποίος παρακολ9ιυθούσε έκπληκτος το μεγαλείο του στολισμού στο σπίτι.

Ελένη Χατζίδου

stolismos-dentro-(1).webp


Η μικρή Μελίτα μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά ανέλαβε τον στολισμό του σπιτιού και φυσικά ήταν εκείνη που στην κορυφή τοποθέτησε το μεγάλο αστέρι!

Αθηνά Οικονομάκου

1701777582466-615660718-stolismos-dentro-(1).jpg


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας είναι γεμάτο υπέροχα και πολύχρωμα στολίδια, λαμπιόνια που το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο λαμπερό και ένα στολίδι την κορυφή που συγκινεί. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έβαλε αν απλό αστέρι, αλλά ένα αστέρι σε λευκό χρώμα που πάνω γράφει τα ονόματα των παιδιών της, Μάξιμος και Σιέννα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved