Βανδή – Μπισμπίκης: Άφωνοι με τον διάλογο των γιων τους - «Κοιταζόμαστε με τον Βασίλη και λέμε…»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Άφωνοι με τον διάλογο των γιων τους - «Κοιταζόμαστε με τον Βασίλη και λέμε…»

Στη φόρα ο διάλογος του γιου της Δέσποινας Βανδή με τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη.  

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο ραδιομαραθώνιο του My radio για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου, Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο και απόσπασμα από τα όσα είπε, πρόβαλε η εκπομπή, Ελένη.

8134_VASILIS_MPISMPIKIS_DESPINA_VANDI_162023.jpg

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «τι μαθήματα έχει πάρει από τα παιδιά της» και τότε εκείνη αποκάλυψε: «Πιάνω τον εαυτό μου να καθόμαστε με τον Βασίλη (Μπισμπίκη) και είναι οι δυο γιοι μας και μιλάνε και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους και λένε κάτι, κοιταζόμαστε μεταξύ μας και λέμε "κατάλαβες τι είπαν". Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά».

Να σας θυμίσουμε ότι ο γιος της Δέσποινας, ο Γιώργος Νικολαΐδης είναι 16 χρονών και λατρεύει τη μαγειρική και πολλές φορές η τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει νοστιμιές του στο instagram και ο ηθοποιός έχει έναν γιο δέκα χρονών και λατρεύει το μπάσκετ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη με την αποκάλυψη της Δέσποινας για τον γιο της και τον γιο του Βασίλη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved