Κλέλια Ανδριολάτου: Το φυσικό decor item που λατρεύει! Το σπίτι της θυμίζει ανθόκηπο

Κλέλια Ανδριολάτου 

Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Το φυσικό decor item που λατρεύει! Το σπίτι της θυμίζει ανθόκηπο

Μια φωτογραφία μέσα από το υπέροχο σπίτι της μοιράστηκε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μένει σε ένα φωτεινό διαμέρισμα που έχει κάνει από την αίγλη της. Σε αυτή τη φωτογραφία η όμορφη νεαρή ηθοποιός ποζάρει μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη της και μας δείχνει τα υπέροχα λουλούδια της.

klelia-andriolatou.jpg

Πολλά βάζα γεμάτα με ευωδιαστά και πολύχρωμα λουλούδια.

Φαίνεται πως η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αδυναμία στα λουλούδια και πώς όχι αφού πρόκειται για το πιο «ζωντανό» decor item που μπορεί να δώσει άλλη πνοή σε έναν κλειστό χώρο.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία και επειδή έχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ καλλιτεχνική. Η αισθητική μου δηλαδή είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτιΚαι να ήταν όμως προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί. Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι. Δηλαδή δεν θα στεναχωρηθώ τόσο, όσο θα σκεφτώ γιατί μια κοπέλα να γράψει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε να νιώθει κι αυτή ελεύθερη με το σώμα της», απάντησε πρόσφατα η ηθοποιός σε εκείνους που θεωρούν προκλητικές τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved