Βλαβιανού: «Θα μας βγάλουν στην απόσυρση πριν φτάσουμε στα 60; Αυτό με τρομάζει»
Showbiz

Βλαβιανού: «Θα μας βγάλουν στην απόσυρση πριν φτάσουμε στα 60; Αυτό με τρομάζει»

Για τη σχέση της με τον χρόνο που περνά, τον λόγο που ζήτησε από την Wikipedia να αλλάξει την ηλικία της αλλά και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του εγγονού της, μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Ο χρόνος που περνάει σας τρομάζει;

Δεν έχω καμία φοβία όσον αφορά την εμφάνισή μου. Αυτό που με τρομάζει, είναι ο ηλικιακός ρατσισμός που δεχόμαστε πάνω στη δουλειά. Με τρομάζει δηλαδή που δεν θα μπορώ να παίξω όποιον ρόλο θα ήθελα. Εντάξει δεν με έχουν πάρει και τα χρόνια βέβαια. Μην κοιτάς που στο διαδίκτυο μου βάζουν δέκα χρόνια παραπάνω από την ηλικία μου (γέλια). Δεν το κάνουν μόνο σε μένα αυτό αλλά και σε άλλους συναδέλφους.

vlavianou-800x624.jpg

Όταν ζητήσατε τον λόγο από την «Wikipedia» καταφέρατε να βάλετε την αληθινή σας ηλικία;

Όχι, δεν βγάζεις άκρη με αυτά τα πράγματα δυστυχώς. Το μόνο μου πρόβλημα είναι για τη δουλειά μου. Δεν με νοιάζει το θέμα της ηλικίας. Είμαι όσο είμαι και όσο φαίνομαι. Αλλά έχω ακούσει να λένε σκηνοθέτες για ηθοποιούς, «αντέχουνε;». Νομίζουν ότι κάποιος είναι πολύ μεγάλος επειδή γράφει μια λάθος ηλικία στο «Wikipedia», αυτό δεν μου αρέσει. Εγώ βέβαια βλέπω και ηθοποιούς που είναι 75 χρόνων και είναι κοτσονάτοι και παίζουν μια χαρά τους ρόλους τους. Θα μας βγάλουν δηλαδή στην απόσυρση πριν φτάσουμε στα 60; Αν είναι δυνατόν. Αυτό με τρομάζει, όχι ο χρόνος που περνάει.

1675183658259-741945992-VLAVIANOU-4.jpg

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζείτε και τον πιο σπουδαίο ρόλο ζωής, εκείνον της γιαγιάς. Με όλα αυτά που κάνετε, βρίσκετε χρόνο και για τον εγγονό σας;

Είναι ένα μεγάλο δώρο ο εγγονός μου. Έχω ένα πολύ μεγάλο δέσιμο με την κόρη μου Μαρία, γιατί είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια και την αγαπώ πάρα πολύ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην ουσία, έχω δύο παιδιά. Κάθομαι και τον χαζεύω τον εγγονό μου. Είναι μεγάλο σχολείο το να έχεις ένα μωρό μέσα στο σπίτι. Η ζωή είναι άλλα πράγματα, όχι αυτά που κυνηγάμε, υπάρχουν πιο ουσιαστικά. Ο εγγονός μου μου άλλαξε τα πάντα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved