Αποστόλης Τότσικας: «Έχω απομυθοποιήσει τη showbiz, την έχω σιχαθεί. Όχι τη δουλειά, τον περίγυρο»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Έχω απομυθοποιήσει τη showbiz, την έχω σιχαθεί. Όχι τη δουλειά, τον περίγυρο»

Για την πατρότητα, τι αλλαγές έφερε ο ερχομός των παιδιών του στη ζωή του αλλά και για τη σχέση του με τη showbiz, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας.

Υπάρχουν πράγματα που έκανες μικρός και δεν θα ήθελες να τα επαναλάβουν τα παιδιά σου;

totsikas.jpg

«Να σου πω την αλήθεια, δεν έχει νόημα γιατί δεν θα είμαι παρών στην τρέλα τους. Απλώς οι γονείς μου είχαν την τύχη ή την ατυχία να τους λέω όλα όσα έκανα. Πάντα έχεις μεγάλη αγωνία ως γονιός, ασχέτως αν φαίνεται ή αν το δείχνεις. Σημασία έχει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ψυχραιμία για να το βλέπουν αυτό και τα παιδιά σου, γιατί για όλα, μα για όλα, υπάρχει μια λύση. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απογοητευόμαστε, όλα είναι ένα πείραμα το οποίο ή θα πετύχει ή δεν θα πετύχει. Αλλά και η αποτυχία είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Οπότε θέλω τα παιδιά μου να είναι ο εαυτός τους κι ας κάνουν ό,τι τρέλα θέλουν. Δεν θέλω να υποφέρουν σε μια πραγματικότητα, σε μια δουλειά, σε μια συναναστροφή κάνοντας κάτι άλλο από αυτό που θα ήθελαν να κάνουν».

Σε άλλαξε η πατρότητα;

«Με άλλαξε, ναι. Προσπαθώ να μετράω αυτό που κάνω λίγο πριν το κάνω. Αλλά όπως είπα, προσπαθώ, γιατί δεν υπάρχει το τέλειο».

1675213915777-107084710-1fca2607-totsikas-me-gio.jpg

Τι είδους οικογένεια είστε; Κάνετε πλάκα;

«Πολύ, μόνο χαβαλέ κάνουμε. Και αυτό είναι κάτι που επίσης έμαθα από τον πατέρα μου. Το χιούμορ και η χαλαρότητα απέναντι στα πράγματα είναι μεγάλο όπλο στη ζωή. Γιατί αν τα παίρνεις όλα βαριά, αυτό μπαίνει μέσα στο σώμα σου και δημιουργεί άλλα θέματα, ψυχοσωματικά. Οπότε όσο το μυαλό σου λειτουργεί, ακόμα και σε μια άσχημη κατάσταση με ήρεμο και ψύχραιμο τρόπο αποφεύγεις αυτού του είδους τα προβλήματα. Αυτό προσπαθώ να κάνω ως γονιός. Και θέλω να είμαι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά μου για τα προβλήματά τους, για να μπορώ να τα προστατεύσω».

totsikas-revi.jpg

Είστε πολλά χρόνια μαζί με τη Ρούλα Ρέβη. Ποιο είναι το μυστικό της καλής σχέσης όντας και μέσα στη σόουμπιζ;

«Το θέμα της σόουμπιζ δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη σόουμπιζ, την έχω από μικρός απομυθοποιήσει, την έχω σιχαθεί. Όχι τη δουλειά, αλλά τον περίγυρο της δουλειάς. Και η Ρούλα επίσης το έχει βιώσει πολύ από μέσα, αλλά έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και αγάπη για τον άνθρωπο και προσπαθεί να κατανοήσει την αφετηρία της ενέργειας κάποιου και γιατί κατέληξε να γίνει αυτό που είναι. Υπάρχει μια έγνοια»

Πηγή Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved