Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: To βίντεο από τον τοκετό και οι τρυφερές στιγμές με την Ολίβια
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: To βίντεο από τον τοκετό και οι τρυφερές στιγμές με την Ολίβια

Τα πρώτα γενέθλια της μικρής Ολίβιας γιορτάζουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Η κόρη τους ήρθε για να αλλάξει τη ζωή τους και να δώσει άλλο νόημα στην καθημερινότητα τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αφιερωμένη στην κόρη της.

Η γνωστή youtuber – επιχειρηματίας ανέβασε, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, ένα βίντεο που ξεκινάει από τον τοκετό. Σε αυτό παρακολουθο'ύμε μπαμπά και μαμά σε τρυφερές στιγμές με την κόρη τους.


«Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

https://www.instagram.com/reel/C0e1Tierc7p/

«Η μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου». Στην συνέχεια του βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε, πως τίποτα από την προηγούμενη ζωή που είχε κάποια πριν γίνει μητέρα δεν μπορεί να είναι η ίδια γι' αυτήν επιστρέφοντας, αφού όλα πρέπει να χτιστούν με νέες βάσεις. Οι προτεραιότητες αλλάζουν κι έτσι κάποιες σχέσεις ή η δουλειά μπορεί να μένουν πίσω, αλλά αυτό δεν πειράζει. Παράλληλα, είναι εντάξει αν ενώ λατρεύεις και αγαπάς το παιδί σου, δεν κάνεις το ίδιο και με «την αϋπνία, τον πόνο, την πείνα ή την εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του». «Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα» είχε πει η ίδια σε βίντεο που είχε ανεβάσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved