Μαργαρίτης: Ο τραγουδιστής γιος του, οι άβολες στιγμές πάνω στην πίστα & τα χρήματα που έβγαλε
Showbiz

Μαργαρίτης: Ο τραγουδιστής γιος του, οι άβολες στιγμές πάνω στην πίστα & τα χρήματα που έβγαλε

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή, για τον γιο του, τις επιτυχίες του που άφησαν εποχή και τις περίεργες στιγμές πάνω στην πίστα.

«Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται κι αυτόν το χειμώνα στη μουσική σκηνή «Γραμμές».

«Είμαι από τους τραγουδιστές που το “γλεντάω” το τραγούδι. Στις εμφανίσεις μου στις ”Γραμμές” θα ακουστούν τα καινούρια τραγούδια μου, “Όσκαρ” και ”Εμένα ξέχασέ με”», είπε αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

margaritis-(5).jpg

«Όταν μου ανακοίνωσε ο γιος μου ότι θα γίνει τραγουδιστής του είπα «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για να βοηθήσουν τον γιο μου, θέλω να βρει μόνος του τον δρόμο του. Δεν το ήθελα στην αρχή το τραγούδι “Πεθαίνω για σένα”, άλλα μου το ζητάνε συνέχεια πάνω στην πίστα», συμπλήρωσε αναφορικά με την αντίδρασή του όταν ο γιος του, του είπε πως θα γίνει τραγουδιστής.

margaritis-(3).jpg

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, αποκάλυψε πως, «σταματούσαν τα αστικά λεωφορεία και κατέβαινε όλος ο κόσμος στο μαγαζί που τραγουδούσα, γινόταν πόλεμος. Μου είχαν πετάξει κάποτε λουλούδια και είχαν μέσα ένα ποτήρι και μου έκοψε το πόδι. Όσοι είναι της νύχτας ξέρουν ότι έχει δικούς της νόμους. Έχω δει πολλά πάνω στην πίστα. Κάποιος ήθελε μία παραγγελία να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του. Έβγαλα λεφτά από τη νύχτα άλλα αυτό που με νοιάζει είναι ότι κατάφερα να φτιάξω ένα σπίτι».

margaritis-(4).jpg

«Μέσα στο 2024 θα γράψω ένα βιβλίο με τη βοήθεια του Μίμη Ανδρουλάκη, θα έχει αποκαλύψεις», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Μαργαρίτης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved