Ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης κάνει αποκαλύψεις για το παρελθόν που εργαζόταν ως… μπράβος
Showbiz

Ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης κάνει αποκαλύψεις για το παρελθόν που εργαζόταν ως… μπράβος

Στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, φιλοξενήθηκε ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Νίκος Γρίτσης.

Ο στιχουργός που έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες, μίλησε μεταξύ άλλων στην Αθηναϊδα Νέγκα για την εποχή που εργαζόταν ως μπράβος και έκανε αποκαλύψεις τονίζοντας ωστόσο πως η βία δεν έχει πλέον καμία «θέση» στη ζωή του.

girtsis-(2).jpg

Νίκος Γρίτσης

«Τα λεφτά για τον φθηνότερο ξυλοδαρμό ξεκινούσαν από 300.000 δραχμές, σαν να λέμε 1.000 ευρώ σήμερα. Ερχόταν στο γυμναστήριο κάθε πικραμένη και μου έλεγε τον πόνο της. Ότι ο τάδε με έχει κλέψει, δεν μου δίνει διατροφή, με χτυπάει μπροστά στα παιδιά κλπ.. Τη ρωτούσα “τι θέλεις από εμένα;”. “Να τον δω μια φορά να ξεφτιλίζεται”, μου έλεγαν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ήθελαν να παρακολουθούν», είπε ο Νίκος Γρίτσης και συνέχισε:

girtsis-(1).jpg

Νίκος Γρίτσης

«Δεν μπαίναμε σε ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου. Οι συμπεριφορές των ανθρώπων με τη βία ή με τα λεφτά αλλάζουν. Μπορεί να πάει από το παρακαλετό, “σε παρακαλώ, μη με χτυπάς”, “έχω βάλει καινούργια δόντια”, “δεν ακούω καλά”, ή “όχι εδώ, χτύπα με εκεί”, μέχρι να φτάσει στο σημείο να με ρωτήσει “ρε φίλε, γιατί;”. Αν η άλλη μου είχε πει την ιστορία της, ήξερα πράγματα και τα είχα διαπιστώσει κιόλας, “ψηνόμουν”, έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω γιατί».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved