Άκης Πετρετζίκης: Έτσι τον αποχαιρετούν κάθε πρωί τα δύο παιδιά του - Η πιο τρυφερή φώτο ever
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Έτσι τον αποχαιρετούν κάθε πρωί τα δύο παιδιά του - Η πιο τρυφερή φώτο ever

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα δύο του παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα.

Ο σεφ φεύγει νωρίς το πρωί για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα παιδιά του δεν θέλουν να φύγει… και τον βλέπουμε ξαπλωμένο στην είσοδο σπιτιού και τα παιδιά του να έχουν πέσει από πάνω του.

«Όταν ο μπαμπάς πάει να φύγει το jiu jitsu ξεκινάει… , κρατσ κρουτσ το τρένο περνά, κρατσ κρουτσ τα κόκκαλα του μπαμπά!» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο σεφ.

petretzikish.jpg

Ο γνωστός σεφ ζει ουσιαστική ευτυχία στο πλευρό της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, του γιου τους Αχιλλέα και της μικρής κόρης τους. Εχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή του τα τελευταία χρόνια, αφού έχει γεμίσει με παιδικά γέλια και φωνούλες.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο. Οταν έχεις σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες "ΟΚ". Είχαμε φτιάξει πρόγραμμα. Ο Αχιλλέας, τώρα, είναι ενάμισι έτους. Καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί σκάει το δεύτερο παιδί... Εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, τουλάχιστον, έχεις χρόνο. Η μικρή θηλάζει, τρώει, κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», έχει αναφέρει ο ίδιος για την οικογένειά του.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τα δυο παιδιά του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved