Αντουλινάκη: «Ο πατέρας μου, μου είχε πει καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με ένα φωτάκι απ’ έξω»
Showbiz

Αντουλινάκη: «Ο πατέρας μου, μου είχε πει καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με ένα φωτάκι απ’ έξω»

Η Μαρία Αντουλινάκη όσες δυσκολίες και αν αντιμετώπισε στη ζωή της, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά με το ταλέντο και την προσωπικότητά της απέδειξε πως ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνει ηθοποιός.

Η ίδια παραδέχεται ότι πέρασε αρκετά δύσκολα σε κάποιες φάσεις της επαγγελματικής της πορείας, όμως θεωρεί πως ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνει ηθοποιός παρ' όλο που ακόμα και οι γονείς της προσπάθησαν να την αποτρέψουν...

Μετανιώσατε ποτέ για την απόφασή σας να γίνετε ηθοποιός;

Κλείνω 30 χρόνια στη δουλειά αυτή και σίγουρα υπήρχαν στιγμές, ειδικά στην αρχή, που το μετάνιωνα, όμως η χαρά που παίρνεις όταν βρίσκεσαι σε μια δουλειά και παίρνεις το χειροκρότημα από τον κόσμο και την αναγνώριση από τον χώρο σου, είναι τόσο μεγάλη η χαρά, που ξεχνάς όλες αυτές τις δυσκολίες. Τώρα πια δεν μπορώ να πω ότι λέω «αχ να έκανα μια άλλη δουλειά». Νομίζω ότι ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνω ηθοποιός.

202009070928130.6002_MARIA_ANTOYLINAKI_492020.jpg

Έχετε κάνει άλλες δουλειές για να επιβιώσετε;

Βέβαια. Η τελευταία δουλειά που έκανα, ήταν baby sitter, έχω δουλέψει ως γκαρσόν σε λάντζα, πωλήτρια σε καταστήματα, σε σοκολατερί. Δεν μπορούσα να επιβιώσω μόνο με τα χρήματα από το θέατρο. Ένα διάστημα δούλευα σε εκδοτικό οίκο, έκανα και τηλεόραση και θέατρο. Ήταν τόσο λίγα τα χρήματα που έπαιρνα ως ηθοποιός, συν την ανασφάλεια του τι θα γίνει μετά.

Είναι αλήθεια πως όταν είπατε στους γονείς σας ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιός, φάγατε ξύλο;

Ναι, έφαγα ξύλο, είχε γίνει κι αυτό. Είχαν μια άποψη, όχι μόνο οι γονείς μου, ότι σε αυτόν τον χώρο γίνονται πολλά. Χαρακτηριστικά ο πατέρας μου, μου είχε πει καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με ένα φωτάκι απ’ έξω. Είχαν την αίσθηση ότι αυτός ο χώρος είναι ένα μπ@δέλο. Ήμουν όμως ένα ηθικό παιδί και αυτό το έβλεπαν και το καταλάβαιναν. Καταλάβαιναν ότι δεν θα έκανα ερωτικές σχέσεις για να αποκτήσω έναν ρόλο ή θα έπεφτα σ’ αυτό που φοβόντουσαν κατά βάθος. Πράγματι με τον χρόνο μαλάκωσαν και δέχτηκαν την επιλογή μου και αγάπησαν αυτό που κάνω.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved