Καίτη Κωνσταντίνου: «Τι να την κάνετε τη ζωή μου; Δεν έχει και τίποτα φοβερό.Μια κανονική ζωή είναι»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Τι να την κάνετε τη ζωή μου; Δεν έχει και τίποτα φοβερό.Μια κανονική ζωή είναι»

Για τη σχέση της με την αναγνωρισιμότητα, τι αγαπά στη ζωή της και γιατί δεν μαθαίνουν τίποτα για αυτήν αλλά και για την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καίτη Κωνσταντίνου.

Την τηλεόραση δεν τη σνόμπαρε ποτέ ομολογεί.

«Την αγαπάω όσο και το θέατρο» αναφέρει. «Δεν τη θεωρώ ένα δευτερεύον μέσο. Δεν την υποβιβάζω. Ισα-ισα, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε μία σειρά. Δεν έχεις καν την πολυτέλεια των προβών. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση κάθε στιγμή. Επιλέγω απλά, όσο μπορώ, να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, γιατί διαφορετικά μαυρίζει η ψυχή μου. Δεν το αντέχω».

201802151245010.0100_VASILIS_PALEOLOGOS_KETI_KONSTANTINOY_1422018.jpg

Οσο για την αναγνωρισιμότητα;

«Δεν θα με ενοχλήσει αν κάποιος μου μιλήσει στον δρόμο, μου ζητήσει να βγάλουμε μια φωτογραφία» απαντά. «Η αγένεια είναι το μόνο που με ενοχλεί. Δεν είμαι άνθρωπος που κυνήγησα πάντως την αναγνωρισιμότητα. Δεν φανταζόμουν ποτέ διασημότητες. Για αλλού άλλωστε ξεκίνησα. Ηθελα να σπουδάσω Ιατρική, τελικά σπούδασα στη Φιλοσοφική, δίδαξα μάλιστα και σε σχολείο. Μια αόρατη κλωστή με τράβηξε σε αυτό το επάγγελμα. Δεν είναι μία εύκολη δουλειά. Θέλει στομάχι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής υπήρξα τυχερή. Δεν δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Εάν δεν μου άρεσε κάτι, δεν το έκανα. Ελεγα «εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος». Hμουν και φρικτά ντροπαλή στις οντισιόν. Δεν το είχα αυτό το κομμάτι, ακόμη δεν το έχω».

201902071012360.9312_KETI_KONSTANTINOY_ELISAVET_KONSTANITNIDOY_522019.jpg

Η ζωή της, όπως λέει, είναι πολύ ήρεμη. «Δεν θέλω ταρατατζούμ. Αγαπώ την ησυχία μου» δηλώνει. «Για αυτό και δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική σας ζωή;» τη ρωτώ. Χαμογελά. «Και γιατί να γνωρίζετε; Τι να την κάνετε τη ζωή μου; Δεν έχει και τίποτα φοβερό. Μια κανονική ζωή είναι. Είμαι σπιτόγατος. Μου αρέσει να είμαι με τους φίλους μου. Πλέον μου αρέσουν και τα ταξίδια. Παλιά τα βαριόμουνα. Μου αρέσει επίσης πολύ να οδηγώ. Εχω και έναν σκύλο, τον Τζόρα».
Πηγή Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved