Τότσικας: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, είναι ένα μεγάλο σχολείο»
Showbiz

Τότσικας: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, είναι ένα μεγάλο σχολείο»

Μόνο συνεργασίες ονειρεύεται ο Αποστόλης Τότσικας και σ’ αυτές εστιάζει, όπως για παράδειγμα αυτή με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρήν», στο Θέατρο Αργώ.

Πώς είναι να συνυπάρχεις στη σκηνή με έναν ζωντανό θρύλο;

«Εγώ γούσταρα πάρα πολύ υποκριτικά τον Γιώργο. Ήταν για μένα κάτι το εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι έβλεπα γενικά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Με εξίταρε ο ρεαλισμός του και το ότι δεν ήταν ποτέ ίδιος σε κάθε δουλειά. Μου άρεσε πάντα αυτή η αλήθεια του. Και όπως έχω πει και για τον πατέρα μου που τον είχα δει στην «Αναπαράσταση» και ήταν σαν να βλέπω ντοκιμαντέρ, ήθελα να προσπαθήσω να κατακτήσω αυτή την αλήθεια, γιατί όσο ζεις στην τέχνη αυτό κάνεις: προσπαθείς να κατακτάς πράγματά.

konstantinou-totsikas-(7).jpg

Οντας γιος ηθοποιού και έχοντας γνωρίσει και ζήσει πολλούς από τους παλιούς συναδέλφους, το μόνο άγχος που είχα για τον Γιώργο ήταν τι χαρακτήρας είναι. Και τελικά με το που μπήκα στο θέατρο και κάναμε την πρώτη μας επαφή ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Για μένα ήταν μεγάλο κέρδος αυτή η χημεία που είχαμε σας πρόβες και μετά πάνω στη σκηνή. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ένα παιδί, τον αγαπάω πάρα πολύ. Ξέρεις, το να είσαι 62 χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά σε αλλοιώνει. Αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι αναλλοίωτος, γενναιόδωρος. Και με τον Κώστα Γάκη, τον σκηνοθέτη, παίζαμε πολύ ωραία μπάλα. Εχω μάθει πάρα πολλά από τη μέχρι στιγμής συνεργασία μου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, είναι ένα μεγάλο σχολείο»

konstantinou-totsikas-(9).jpg

Γιώργος Κωνσταντίνου – Αποστόλης Τότσικας

Θα έλεγες ότι ήταν όνειρό σου να συνεργαστείτε;

«Για μένα όνειρό μου ήταν πάντα οι συνεργασίες και όχι οι ρόλοι. Οπότε ήταν ένα όνειρο που ξύπνησα και τελικά ήταν πραγματικότητα. Και αυτό ήταν και το πιο ευτυχές. Πάντα πόνταρα σας συνεργασίες και είμαι ευτυχής που έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους ανθρώπους που πραγματικά εκτιμώ και έχω περάσει πολύ ωραία», λέει στο Gala.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved