Δημήτρης Κόκοτας: «Ευτυχώς η γυναίκα μου είναι θαυμάστριά μου»
7177916
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: «Ευτυχώς η γυναίκα μου είναι θαυμάστριά μου»

Ο Δημήτρης Κόκοτας μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αναφέρεται στις άγνωστες πτυχές της κοινής πορείας του με τη γυναίκα της ζωής του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ευγνώμων για όλα όσα ζει στην προσωπική του ζωή, μιλάει για το μυστικό του γάμου του αλλά και για το αν τον αγχώνει ο χρόνος που περνάει...

Ποιο είναι το μυστικό που ο γάμος με τη σύζυγό σας, που ήταν και θαυμάστριά σας, αντέχει στον χρόνο;

Ευτυχώς η γυναίκα μου είναι θαυμάστριά μου (γέλια). Δεν μπορώ να πω ότι ανήκε στο φαν κλαμπ μου, αλλά παρόλα αυτά, δηλώνει θαυμάστριά μου και έτσι τη γνώρισα κάποια μέρα στο μαγαζί που εργαζόμουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μυστικό για τη διάρκεια του γάμου, αλλά κάτι που θα μπορούσα να πω, είναι ότι ερωτευτήκαμε πρώτον πάρα πολύ. Το παιδί μας είναι απόρροια αυτής της μεγάλης αγάπης και του μεγάλου έρωτα. Μου αρέσει να θυμάμαι τις εκδρομές, τις βόλτες μας, τις εκπλήξεις μας. Μου αρέσει να κοιτάω τα θετικά και όλα τα προτερήματά της. Να εστιάζω σ’ αυτά και αν μπορώ, να τα πολλαπλασιάζω και να τα μεγεθύνω.

0R6A2190.jpg

Τι ήταν αυτό που είδατε στη γυναίκα σας και είπατε ότι μαζί της θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί;

Ήταν πάρα πολλά. Νομίζω ένα από αυτά, ήταν ότι και εκείνη είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, πάντα μετρημένη. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για εκείνη.

Το πέρασμα του χρόνου σας αγχώνει;

Ο χρόνος είναι κάτι το οποίο εύχεσαι να περνάει, γιατί σημαίνει ότι ζεις. Το σημαντικό είναι η κάθε στιγμή της ημέρας να μην πηγαίνει ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Έχετε κάποιο όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί άμεσα;

Έχω πολλούς στόχους και όνειρα, αλλά από την άλλη μεριά, θέλω να μιλήσω προσγειωμένα. Είναι πράγματα που έχουν να κάνουν με το παιδί μου, τη ζωή μου στο σπίτι, την καθημερινότητα. Εύχομαι ειλικρινά υγεία και καλή καρδιά!

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved