Σπαλιάρας: Η εμπειρία από το Survivor, τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του και η σπάταλη ζωή
Showbiz

Σπαλιάρας: Η εμπειρία από το Survivor, τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του και η σπάταλη ζωή

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, αν μη τι άλλο, μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς δηλώσεις, όπως κάνει στη νέα του συνέντευξη. 

Μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor το 2017, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχεται ότι μετά το ριάλιτι ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση και κέρδισε ακόμα περισσότερη δημοφιλία, ενώ δεν κρύβει τη χαρά του που κατάφερε να παίξει σε αξιόλογες ταινίες στο Netflix. Ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο επίσης μιλάει για τον νέο κύκλο του Survivor και αποκαλύπτει αν του έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει...

spaliaras-(3).jpg

O Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του.

Σου έχει γίνει πρόταση για το νέο «Survivor» που ετοιμάζεται;

Φέτος όχι, δεν με πήρανε. Πέρυσι με είχαν πάρει. Είναι ωραίο το ότι ο κόσμος θέλει να με ξαναδεί στην τηλεόραση και μάλιστα μέσα από αυτό το ριάλιτι, αλλά θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις μου, γιατί δεν θέλω να απογοητεύω το κοινό που με ακολουθεί και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Σου βγήκε σε καλό τότε η συμμετοχή σου στο «Survivor»;

Ναι, φυσικά και μου βγήκε σε καλό. Έγινα πιο δημοφιλής στο πλατύ κοινό, όπως επίσης με βοήθησε και πολύ οικονομικά. Πρέπει να σου πω βέβαια ότι εγώ από το 2017 και μετά που είχα την τύχη να βρεθώ σε δύο μεγάλες ξένες παραγωγές και ως ηθοποιός, είχα πολύ καλές αμοιβές επίσης. Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα ξαφνικά να παίζω σε σειρές του Netflix. Το μόνο όμως που είχε να μου προσφέρει το «Survivor», ήταν χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που το έζησα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Από όλα τα «Survivor» που έχουν γίνει, ακόμη και στα τουρκικά, όπως μου έχει πει ο μισθοφόρος, είμαι ο μόνος που πήρε μία θέση στην πρώτη 5άδα χωρίς να είμαι αγωνιστικά στους καλύτερους. Πράγμα που δείχνει ότι έφτασα μέχρι την 5η θέση καθαρά χάρη στον χαρακτήρα μου. Οπότε τώρα τι να ξαναπήγαινα, αφού ξέρω πως δύσκολα θα στόχευα στην πρώτη θέση.

Έχεις ζήσει τις «χρυσές» εποχές του μόντελινγκ, κατάφερες να κάνεις ένα γερό κομπόδεμα;

Πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου που θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό, αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη διαχείριση των χρημάτων και είμαι λίγο σπάταλος.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved