Ναυάγιο - Αθηνά Ροδίτου: «Είμαι πολύ πιο αποφασιστική και δεν απογοητεύομαι εύκολα πια»
Showbiz

Ναυάγιο - Αθηνά Ροδίτου: «Είμαι πολύ πιο αποφασιστική και δεν απογοητεύομαι εύκολα πια»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την Αθηνά Ροδίτου μέσα από τον ρόλο της «Λίνας» στο Ναυάγιο.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη συμμέτοχή της στη σειρά, την αναγνωρισιμότητα αλλά και τι περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά.

athinarod_1668182715_2969254285796606210_273445725.jpg

Ποιο είναι το μεγαλύτερο εφόδιο που έχεις αποκτήσει ως ηθοποιός;

Θεωρώ πως το οφείλω στις σπουδές μου στο Λονδίνο. Νιώθω πως έγινα πιο δυναμική και έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου και επιμονή στα θέλω μου, στοιχεία που ίσως να μην αποκτούσα αν έμενα στην Κύπρο. Είναι πολύ έντονα τα πράγματα στο Λονδίνο, σφυρηλατήθηκα εκεί. Είμαι πολύ πιο αποφασιστική και δεν απογοητεύομαι εύκολα πια.

Ένας μεγάλος ρόλος σε ένα επιτυχημένο σίριαλ αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία;

Σαφώς ο ρόλος της Λίνας είναι ο μεγαλύτερος σε σχέση με ό,τι έχω κάνει έως τώρα. Όταν είσαι στα πρώτα σου βήματα, το να έχεις μια τόσο μεγάλη ευθύνη στους ώμους σου είναι δύσκολο αλλά και πρόκληση ταυτόχρονα. Και, βέβαια, αποτελεί μια ευκαιρία που σου ανοίγει πολλές πόρτες για τη συνέχεια, γιατί γνωρίζεις κόσμο του χώρου, ενώ και η αναγνωρισιμότητα βοηθά πολύ.

athinarod_1613236245_2508329889617012423_273445725.jpg

Πόση αναγνωρισιμότητα σου έφερε και πόσο τη χαίρεσαι;

Περισσότερη απ’ όση περίμενα. Είναι πολύ όμορφο να παίρνεις μηνύματα και να νιώθεις πως ο κόσμος αγαπά τη δουλειά σου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, οπότε δεν έχω και κάτι αρνητικό να πω.

Είναι ξεκάθαρο ότι η φιλία και η οικογένεια παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ο έρωτας;

Εξίσου σημαντικό. Σε κρατά ζωντανό.

Τι σημαίνουν για σένα οι γιορτές;

Τις χαίρομαι. Για όλους σημαίνουν χρόνο με την οικογένεια, αλλά για μένα αυτό έχει μια επιπρόσθετη σημασία καθώς είναι οι μόνες ημέρες που μπορώ να πάω στην Κύπρο.

Τι θέλεις να σου φέρει ο νέος χρόνος;

Πρωτίστως, να έχουμε υγεία. Να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τώρα και να γίνομαι καλύτερη. Να έχω κοντά μου ανθρώπους που αγαπώ και που με αγαπούν.

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved