Θέμις Μπαζάκα: Ο έρωτας που την οδήγησε στην... Αμερική και την γλίτωσε από την καταστροφή
Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: Ο έρωτας που την οδήγησε στην... Αμερική και την γλίτωσε από την καταστροφή

Στούντιο 4: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα 7/12 η Θέμις Μπαζάκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή που έζησε στην Αμερική, όπου βρέθηκε ακολουθώντας έναν μεγάλο έρωτα. Όπως λέει, ίσως το γεγονός ότι πήγε εκεί ήταν και αυτό που την έσωσε από την οικονομική καταστροφή καθώς τότε στην Ελλάδα όλοι έπαιρναν δάνεια για το τίποτα.

«Αν δεν είχα πάει στην Αμερική μπορεί κι εγώ να ήμουν μια κατεστραμμένη τώρα. Θυμάμαι γύρισα και οι φίλοι μου παίρνανε δάνειο για να πάνε διακοπές και φόρτωναν πιστωτικές κάρτες. Εγώ ποτέ δεν είχα πιστωτική. Έλεγα "έχεις λεφτά; Ζεις, δεν έχεις; Δεν ζεις!". Μου έλεγαν να πάρω σπίτι επειδή δούλευα και είχα δουλειά. Ποιος σου λέει ότι θα έχεις για πάντα δουλειά και ότι θα έχεις για πάντα λεφτά; Οι άνθρωποι τότε είχαν μια αφέλεια, δεν σκεφτόντουσαν. Ήταν σχεδόν φαιδρό αυτό που συνέβαινε», είπε αρχικά η Θέμις Μπαζάκα και συνέχισε:

mpazaka.jpeg

«Εμείς ήμασταν δύο καλλιτέχνες στην Αμερική και ζούσαμε φτωχικά. Ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ένα σπίτι που δεν πληρώναμε ενοίκιο γιατί μας το πρόσφερε το θέατρο. Βέβαια τη δεκαετία του ΄80 ήταν ακόμα φθηνή η χώρα. Στην Ελλάδα τότε γινόταν χαμός με εμένα. Δεν υπήρχε έντυπο να μην έγραφε για εμένα.

Ακολούθησα όμως τον έρωτα. Είπα πως θα πάω στην Αμερική και θα κάνω καμιά άλλη δουλειά. Τους πρώτους μήνες έπλενα πιάτα σε ένα μικρό μαγαζί που έφτιαχνε σούπες. Βεβαίως και το έκανα. Θέλω να καταλάβετε κάτι για εμένα... Δεν είχα μέσα μου το μικρόβιο της καριέρας, ούτε τώρα το έχω. Αγαπούσα τη δουλειά μου και ήθελα να μου δίνονται ευκαιρίες και συνθήκες τέτοιες ώστε να συνεχίσω να την αγαπώ».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved