Extra σπάνιο: Όταν η έφηβη Ελένη Μενεγάκη πόζαρε ως μελαχρινή αγκαλιά με τον αδελφό της
Showbiz

Extra σπάνιο: Όταν η έφηβη Ελένη Μενεγάκη πόζαρε ως μελαχρινή αγκαλιά με τον αδελφό της

Μία ακόμη σπάνια φωτογραφία μοιραζόμαστε μαζί σας με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο. 

Η Νο1 παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και όταν μιλάει για τα αγαπημένα της πρόσωπα μας συγκινεί ιδιαίτερα. Πολλές οι αναφορές που έχει κάνει και για τον αδελφό της, Θοδωρή.

eleni_misokalos.jpg

Ελένη Μενεγάκη - Θοδωρής Μισόκαλος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι δύο από τα πιο αγαπημένα αδέλφια της εγχώριας showbiz και καθημερινά οι δυο τους βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη έχει αναφερθεί, ουκ ολίγες φορές, στον αδελφό της μέσα από τον τηλεοπτικό «αέρα» και έχει μοιραστεί και υπέροχες φωτογραφίες, με εκείνον, μέσα από τα social media.

Ποιος ξέχασε το μακρινό 2017 όταν η Ελένη Μενεγάκη δάκρυσε στον «αέρα» του Alpha με αφορμή την ορκωμοσία του αδελφού της. «Σας ορκίζομαι, ένιωσα σαν να έπαιρνε πτυχίο ο γιος μου, Άγγελος!», είχε πει η ίδια.

elenimenegakih-19.jpg

Μία ακόμη κοινή φωτογραφία των δύο από εκπομπή της παρουσιάστριας!

Η σχέση τους μέχρι και σήμερα παραμένει άψογη ενώ ο Θοδωρής έχει μεγάλη αδυναμία και στα υπέροχα ανίψια του.

Η τελευταία αναφορά της Ελένης στον αδερφό της ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Δείτε στην παρακάτω Gallery μία σπάνια φωτογραφία της έφηβης Ελένης Μενεγάκη η οποία πόζαρε ως μελαχρρινή αγκαλιά με τον αδελφό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved