Δημήτρης Καπουράνης: «Ήταν τρομακτικό. Αυτό θυμάμαι ότι ένιωσα. Ήταν ένας δύσκολος μήνας»
Showbiz

Δημήτρης Καπουράνης: «Ήταν τρομακτικό. Αυτό θυμάμαι ότι ένιωσα. Ήταν ένας δύσκολος μήνας»

Μετά την συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», τη φετινή χρονιά απολαμβάνουμε τον Δημήτρη Καπουράνη στο Ναυάγιο. 

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Ήθελες πάντα να γίνεις ηθοποιός;

Όταν ήμουν σίγουρος ότι το ήθελα, το έκανα. Αν το ήθελα πάντα θα το είχα κάνει νωρίτερα. Το είχα κατά νου χωρίς να σκέφτομαι να το ακολουθήσω επαγγελματικά. Έφτασε μια στιγμή που το αποφάσισα και έπραξα ανάλογα.

1702025411462-937975637-kapouranis-(1).jpeg

Τόσο εύκολα;

Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είναι ένας δύσκολος χώρος. Απαιτεί προσπάθεια, ασταμάτητη δουλειά και με τον εαυτό σου και να μη χάνεις επαφή. Είναι αθλητισμός, οριακά σε στιγμές πρωταθλητισμός.

Έχεις προσδιορίσει τι είδους ηθοποιός θέλεις να είσαι;

Σίγουρα ένας ηθοποιός που σέβεται το κοινό και την τέχνη του. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ότι κάνω ή θέλω να κάνω ένα μόνο είδος. Θέλω να κάνω τα πάντα.

kapouranis-(2).jpg

Όταν πήρες την απόφαση να το κάνεις ως επάγγελμα, μπόρεσες να βιοποριστείς αμέσως ή χρειάστηκε να κάνεις άλλες δουλειές για να στηρίξεις την επιλογή σου;

Ευτυχώς, με το που τελείωσα τη δραματική σχολή, κατάφερα να βιοπορίζομαι ως ηθοποιός. Ήμουν τυχερός.

Τι θυμάσαι από την πρώτη σου εμφάνιση στη σκηνή;

Έγινε στο θέατρο Πορεία. Ήταν τρομακτικό. Αυτό θυμάμαι ότι ένιωσα. Ήταν ένας δύσκολος μήνας ο πρώτος μου μήνας στη σκηνή. Μετά, όμως, έφυγε αυτό το συναίσθημα, ξεπέρασα φοβίες και αρνητικές σκέψεις.

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved