Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα στον ψυχολόγο, νηστεύω και προσπαθώ να εξελίσσομαι»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα στον ψυχολόγο, νηστεύω και προσπαθώ να εξελίσσομαι»

Breakfast@Star: Ο Ηλίας Βρεττός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Star και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή του ενώ αποκάλυψε ότι μία φορά την εβδομάδα κάνει συνεδρίες με τον ψυχολόγο του.


«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, πηγαίνει καταπληκτικά η εκπομπή. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και ενθουσιασμό. Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού:

1701339456454-295466867-vrettos-(1).webp

«Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες τις οποίες προσπαθώ να αναπτύξω, όσες δεν έχω εκ φύσεως. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό και όσο προχωράει ο καιρός, μένει ο επαγγελματισμός».

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά από το καλοκαίρι, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, αυτή την περίοδο νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Έχω μπει σε διαδικασία στέρησης και αυτοπειθαρχίας. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ και κάνω μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος να εξελίσσομαι», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved