Σούπερ Κική: Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απίστευτη και η ίδια ποζάρει στα καλύτερά της!
Showbiz

Σούπερ Κική: Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απίστευτη και η ίδια ποζάρει στα καλύτερά της!

Όσοι είχαν να δουν καιρό τη Σούπερ Κική σίγουρα θα... τρίβουν τα μάτια τους από την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά και την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν από μερικούς μήνες για να σμιλέψει το σώμα της. 

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι που πέρασε η Σούπερ Κική είχε αποκαλύψει με δηλώσεις της: «Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, που φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω πού το έκανα και σε ποιον. Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα, το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε. Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε».

Η νέα εικόνα

Πράγματι, η Σούπερ Κική κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που πάντα επιθυμούσε αν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελό της στη νέα φωτογραφία που ανέβασε με τον ολοκαίνουργιο εαυτό της. Φορώντας ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο, μεσάτο και πολύ σικ παντελόνι και μποτάκια, η νεαρή κοπέλα δείχνει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον για τον εαυτό της, ποζάροντας με χαρά μπροστά στον καθρέφτη. Δείτε την παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved