Ρουβάς: Το άγχος για την έφηβη Αναστασία & τα τρυφερά λόγια για την Κάτια: «Θαυμάζω την υπομονή της»
Showbiz

Ρουβάς: Το άγχος για την έφηβη Αναστασία & τα τρυφερά λόγια για την Κάτια: «Θαυμάζω την υπομονή της»

O Σάκης Ρουβάς μίλησε στο κανάλι του Fipster στο youtube και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τον ρόλο του ως πατέρας και σύζυγος. 

Αναφερόμενος στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε:

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα έλεγαν πως είμαι και αυστηρός κάποιες φορές και προστατευτικός κάποιες άλλες και ότι τους αγαπάω πολύ, ότι μπορεί να τους μαλώσω. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ κάποιες η Κάτια».

sakisrouvas_1701345832_3247446674015293084_9840353.jpg

Όσο για τη μεγαλύτερη κόρη του, την Αναστασία η οποία είναι στην περίοδο της εφηβείας της, παραδέχτηκε: «Μου φαίνεται φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να δείχνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε το καλύτερο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν».

Για τη γυναίκα του, την πάντα όμορφη Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς είχε κρατήσει τα πιο τρυφερά λόγια. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για εμένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο… Δεν μας μάθανε πώς να μεγαλώνουμε παιδιά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved