H εξομολόγηση της Βολιώτη: «Είπα “δεν μπορώ άλλο να έχω αυτόν τον εφιάλτη στη ζωή μου”»
Showbiz

H εξομολόγηση της Βολιώτη: «Είπα “δεν μπορώ άλλο να έχω αυτόν τον εφιάλτη στη ζωή μου”»

Η Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, και μίλησε για τις μεγάλες φοβίες που είχε και την ταλαιπωρούσαν τόσο που περιόριζαν τα πάντα στη ζωή της. 

«Εκεί όταν τέλειωσα τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και μπήκα στον στίβο της ενήλικης ζωής, γύρω στα 24. Πυροδοτήθηκαν από μια κρίση πανικού που έπαθα και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν τα προβλήματα που είχα. Όταν παίρνουν οι άνθρωποι τα ηνία της ζωής τους, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα» εξομολογήθηκε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη και συνέχισε:

biki-volioti.jpg

«Είναι τεράστιο άγχος και ευθύνη αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Η πρώτη μου φοβία ήταν η κλειστοφοβία, αγοραφοβία. Δεν μπορούσα να είμαι σε μέρη με κόσμο. Παιδευόμουν, εκείνη την περίοδο γνώρισα τον Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος το αναγνώρισε γιατί το είχε περάσει και ο ίδιος και μου είπε τι μου συμβαίνει, και έτσι με λύτρωσε. Με έκανε να μην νιώθω μόνη μου το γεγονός ότι μπορούσα να μιλήσω σε κάποιον.

Μετά εμφανίστηκε η υψοφοβία. Ήταν το “πάντρεμα” της κλειστοφοβίας, της αγοραφοβίας, της υψοφοβίας, δεν μπορώ να μπω σε αεροπλάνα. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Ήταν μια περίοδος που απέφευγα να ταξιδεύω. Πολλές φορές δεν μου επέτρεπα να φοβάμαι, πήγαινα κόντρα στον εαυτό μου».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Όταν πια είπα “δεν μπορώ άλλο να έχω αυτόν τον εφιάλτη στη ζωή μου” αρχίσαν να μαλακώνουν όλα. Όταν έρχεται η σκέψη να μην της δίνεις τόση σημασία. Με βοήθησε αυτό και τα ξεπέρασα όλα πλέον. Το κομβικό σημείο είχε να κάνει με τη δουλειά μου. Μου ήταν δύσκολο να ανεβαίνω στη σκηνή, και είναι μια εσωτερική πάλη».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Βίκυ Βολιώτη για τις φοβίες της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved