Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού
Showbiz

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να είναι περιζήτητος, όμως ο ίδιος έχει για αφιερώσει για πάντα την καρδιά του σε μία και μοναδική γυναίκα! 

Και φυσικά δεν είναι άλλη από τη μητέρα του, Φωτεινή στην οποία ο τραγουδιστής έχει τεράστια αδυναμία.

Η κυρία Αργυρού είναι πάντα στο πλευρό τόσο του Κωνσταντίνου όσο και των άλλων δύο παιδιών της μιας και υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα που γέννησε τρίδυμα με τη μέθοδο της εξωσωματικής στη χώρα μας.

Η Φωτεινή Αργυρού προ ημερών είχε τα γενέθλιά της και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει δημόσια την αγάπη του στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία πολύ τρυφερή καθώς ο τραγουδιστής έχει αποκοιμηθεί στα πόδια της μητέρας του και στη λεζάντα της έγραψε:

«Χαρούμενα γενέθλια πριγκίπισσα μου». Το μήνυμά του φυσικά παρέπεμπε και σε ένα από τα πιο τρυφερά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

Πάντως, όσοι συναναστρέφονται τον Κωνσταντίνο Αργυρό γνωρίζουν ότι είναι πολύ δεμένος με τους γονείς του αλλά ειδικά με τη μητέρα του η οποία και τον συνόδευσε στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε εκείνος στο πλαίσιο της περιοδείας του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved