Ελέτσι - Λεμονίδης: Το gossip-tv στον γάμο! Η βροχή και ο Zeraw των Vegas που συνόδευσε τη νύφη

Γάμος Ελέτσι - Λεμονίδη

Showbiz

Ελέτσι - Λεμονίδης: Το gossip-tv στον γάμο! Η βροχή και ο Zeraw των Vegas που συνόδευσε τη νύφη

Παντρεύτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη παρουσία καλών της φίλων και συναδέλφων. Ήταν όλοι εκεί!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, έδωσε το πιο ωραίο ραντεβού της ζωής της με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έλαμπε μέσα στο νυφικό της.

Τη νύφη συνόδευσε ο καλός της φίλος Zeraw από τους Vegas καθώς ο μπαμπάς της -όπως και η μαμά της- έχουν φύγει από τη ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18:00 όμως καθυστέρησε λίγο λόγω βροχής.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα και αυτή τη συστολή και από το τηλέφωνο όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή γιατί είναι και γιατρός δεν είναι από τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, είναι ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά. Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα με είπε “βασίλισσά” του», δήλωσε πρόσφατα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο», δήλωσε με τη σειρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της νύφης:


Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved