Γάμος Ελέτσι: Η προετοιμασία της νύφης, το ζεϊμπέκικο του γαμπρού & το γλέντι με Τριαντάφυλλο
Showbiz

Γάμος Ελέτσι: Η προετοιμασία της νύφης, το ζεϊμπέκικο του γαμπρού & το γλέντι με Τριαντάφυλλο

Χθες το βράδυ (9/12) η πρώην Survivor και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης ένωσαν τις ζωές τους με θρησκευτικό γάμο και ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι. 

Το gossip-tv ήταν εκεί από νωρίς και απαθανάτισε τα πάντα, ξεκινώντας από την προετοιμασία της λαμπερής νύφης που είχε κοντά της όλες τις αγαπημένες της φίλες για να τη βοηθήσουν.

Η Ελίζαμπεθ, ευτυχισμένη για αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της προσωπικής της στιγμής, φρόντισε να τιμήσει όλα τα έθιμα ενός γάμου, γράφοντας ακόμα και κάτω από τα νυφικά παπούτσια της τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της για να δουν ποια είναι η επόμενη για να παντρευτεί.

Φυσικά, ο χαβαλές και οι συγκινητικές στιγμές δεν έλειψαν για τη νύφη η οποία επέλεξε για τον γάμο της να αλλάξει όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία νυφικά.

Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού και το γλέντι με τον Τριαντάφυλλο

Όταν οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν το δείπνο τους άρχισε σιγά σιγά να παίρνει φωτιά το κέφι με τους πρώην συμπαίκτες της Ελίζαμπεθ, ανάμεσά τους ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Γιάννης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή να χορεύουν με τις επιτυχίες του Τριαντάφυλλου που ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους των νεονύμφων.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Νεκτάριος Λεμονίδης χόρεψε ζεϊμπέκικο, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να τον αποθεώνει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γάμος Ελέτσι-Λεμονίδη: Tα τρία νυφικά της Ελίζαμπεθ, η 8ώροφη τούρτα & ο πρώτος χορός των νεόνυμφων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved