Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή - Η ανάρτηση της κόρης του, Γιάννας από το κτήμα του
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή - Η ανάρτηση της κόρης του, Γιάννας από το κτήμα του

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και πολλά χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη νυχτερινή ζωή αλλά και από τη δισκογραφία προτιμώντας να ζήσει μία ήρεμη καθημερινότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Έτσι, πολύ σπάνια θα δει κανείς τον τραγουδιστή, αφού ο ίδιος επιλέγει να μην κάνει οποιουδήποτε είδους δημόσια εμφάνιση.

Εκείνο που δείχνει να τον ευχαριστεί είναι να απολαμβάνει τη φύση και τη ζωή στην εξοχή, στο κτήμα που διαθέτει έξω από τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου μπορεί να απομονωθεί και να ηρεμήσει, όπως έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια.

Οι πιο ευχάριστες στιγμές του φυσικά είναι όταν τις περνάει μαζί με την οικογένειά του, όταν και τα δύο του παιδιά μαζί με τα εγγόνια του τον επισκέπτονται για να περάσουν οικογενειακά κάποιες μέρες.

Μία τέτοια μέρα ήταν και η χθεσινή όπως διαπιστώσαμε από ανάρτηση της κόρης του, Γιάννας.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία πολύ αυθόρμητη στιγμή από την καθημερινότητα του Πασχάλη Τερζή στο κτήμα. Στο βίντεο που ανέβασε η Γιάννα Τερζή, βλέπουμε τον Πασχάλη Τερζή καθισμένο στη θέση του συνοδηγού να... διαπραγματεύεται με τα εγγόνια του, παιδιά του γιου του για τη βόλτα που ετοιμάζονται να κάνουν. Το βίντεο είναι πολύ χαριτωμένο με τον τραγουδιστή να απολαμβάνει τον ρόλο του ως παππούς στον επίγειο παράδεισό του. Δείτε το παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved