Ησαΐας Ματιάμπα: «Πήρα 20 κιλά μέσα σε δύο χρόνια... Ήρθε η υπερκόπωση και εκεί ''τα χρειάστηκα''»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Πήρα 20 κιλά μέσα σε δύο χρόνια... Ήρθε η υπερκόπωση και εκεί ''τα χρειάστηκα''»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις. Όπως το πώς ο ύπνος επηρεάζει το βάρος; 

Συνδέεται ο βραδινός ύπνος με το βάρος που βάζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας και πώς, αν αλλάξουμε τον τρόπο που κοιμόμαστε, μπορούμε να ελέγχουμε καλύτερα το βάρος μας;

matiampa.jpg

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κοιμόταν 3 – 4 ώρες την ημέρα. Οι ώρες που κοιμόμουν ήταν συνήθως 04.00 με 7, 8. Μερικές ημέρες δεν κοιμόμουν και καθόλου, οπότε δε γίνεται να μην επηρεαστώ, και εγώ και το σώμα μου, από αυτό» είπε αρχικά ο Ησαΐας Ματιάμπα και συνέχισε για τις δικές του εμπειρίες και την καθημερινότητα:

«Όλη την ημέρα ήμουν οκ και όταν έφτανε η νύχτα, μετά τις 00.00, μέχρι να κοιμηθώ κατανάλωνα πάρα πολλές ποσότητες φαγητού και υπήρξε θέμα. Ειδικά το τελευταίο 2χρονο παρουσίασα σοβαρά θέματα, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα, γιατί ξυπνούσα κιόλας από τάση για εμετό, από παλινδρόμηση. Έπρεπε να μπει ένα φρένο».

Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Προσπαθούσα μέσα σε αυτό το διάστημα αρκετές φορές να πείσω τον εαυτό μου να ξεκινήσει την προσπάθεια, ξεκινούσα, αλλά μετά εγκατέλειπα. Ήρθε υπερκόπωση και την ‘άκουσα’, οπότε μπήκα σε ένα άλλο μοτίβο και άλλα δεδομένα, να δω τι έφταιγε. Ο ύπνος ήταν το άλφα και το ωμέγα, οπότε ξεκίνησα σιγά σιγά να φτιάχνω τον ύπνο και μέσω αυτού, άρχισα να διαπιστώνω ότι, όντας σε καλό δρόμο, βελτιώνονται πάρα πολλά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved