Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Κάποια στιγμή φοβήθηκα - Όταν μίλησα για το αλκοόλ, το έκανα για να δεσμευτώ»

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ο ηθοποιός είπε: «Όταν μίλησα για το αλκοόλ δεν το έκανα για να κάνω καλό στους άλλους, το έκανα για να δεσμευτώ. Ήταν στα τρία χρόνια που το είχα κόψει και λέω αν το πω τώρα και το μάθει όλος ο κόσμος ότι εγώ είμαι αλκοολικός, όταν θα με έβλεπε με ένα ποτήρι θα ντρεπόμουν. Μετά κατάλαβα ότι λειτούργησε με τον κόσμο λυτρωτικά. Έχω σταματήσει το αλκοόλ 24 χρόνια, ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1999, ήταν η μέρα του σεισμού.

atheridis.jpg

Το πρωί ξύπνησα κι είπα όχι άλλο αλκοόλ. Μετά έγινε σεισμός κι είπα για εμένα έγινε. Αν θέλεις να δεις σημάδια, τότε βλέπεις παντού. Ήμουν πολύ κοινωνικός, ήμουν ένας γλύκας στη δουλειά μου, δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Κάποια στιγμή τρόμαξα και φοβήθηκα, γιατί δεν κοιμόμουν καθόλου».

Για τα εγγόνια του ανέφερε ότι: «Στον μεγάλο μου εγγονό έχω έρωτα αγιάτρευτο, στον μικρό περιμένω γιατί είναι μικρός. Δεν με εμπιστεύεται η Φωτεινή, γιατί δεν μπορώ να πω όχι στον Θοδωρή, αν ζητήσει δεύτερο παγωτό εγώ θα του πάρω και τρίτο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved