Showbiz

O Μιχάλης Σαράντης συγκλόνισε τη Βάσω Λασκαράκη - «Είναι τρομακτικό και δεν ξέρω τι να της πω...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Break φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 ο Μιχάλης Σαράντης. Ο ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την απώλεια των δυο του γονιών, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη: «μιλούσαμε πολύ με τους γονείς μου αλλά δεν ήταν επεξηγηματικοί σε πράγματα. Μάλλον και εγώ από εκεί το έχω πάρει αυτό». Τότε η Βάσω Λασκαράκη προκάλεσε μια μικρή αμηχανία τον καλεσμένο της, ρωτώντας τον «πως θα μιλήσεις στην κόρη σου για τους γονείς σου; Τι θα της πεις για την μαμά και τον μπαμπά σου;».

saranths.jpg

«Δεν ξέρω ακόμα… Θα της βάλω μάλλον καμιά κασέτα να τους δει. Δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω και γω τι να πω για τους γονείς μου. Είναι τόσο έντονη η παρουσία τους εν τη απουσία τους που είναι όλα αυτά που έχουμε ζήσει σαν μια μνήμη, η οποία όμως είναι δίπλα. Δεν είναι μπλερ. Ξέρεις, είναι εδώ αλλά δεν είναι».

LASK3.jpg

«Είναι τρομακτικό και πολύ λυπηρό αλλά δεν ξέρω τι να της πω. Αφού είναι εδώ, κάπου είναι. Κατ’ αρχάς είναι πάνω της, στο πρόσωπο της» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μιχάλης Σαράντης με την Βάσω Λασκαράκη να δακρύζει.

Ακόμη τόνισε: «Την εφηβεία δεν την πάλευα και… καθόμουν και έλεγα ότι «δεν την παλεύω». Τι να κάνω; Ήμουν μελαγχολικός. Επίσης, έχασα τον κολλητό μου στην έκτη δημοτικού οπότε εκ των πραγμάτων όλο αυτό το πράγμα του θανάτου είναι παρέα μου από πολύ νωρίς».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved